Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες

Αιγάλεω – Αστέρας Βλαχιώτη (29/1/2022, 14:45) Ελλάδα Σούπερ Λίγκα 2

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, το Αιγάλεω θα υποδεχθεί τον Αστέρα Βλαχιώτη, που παραμένει καθηλωμένος χαμηλά στην κατάταξη.

Το Αιγάλεω δεν τα πήγε καλά απέναντι στον Εργοτέλη και γνώρισε την ήττα με 1-0. Έχασε έπειτα από πέντε αναμετρήσεις (τρεις νίκες) με συνέπεια να μείνει στο -7 από την κορυφή, με ματς λιγότερο πάντως,

Ως εκ τούτου, δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη. Ποντάρει στην έδρα του όπου μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι με τα Χανιά, καταγράφει πέντε νίκες στη σειρά, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Προβλήματα προέκυψαν με τους Τσίτσαρη (μ, 6/0), Παπαγγελή (α), ενώ παραμένουν τραυματίες οι Καβαδίας (ε, 10/0), Σκεντεράι (α, 2/0), Μπαρμπαρούσης (ε, 2/0).

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας έχασε με 2-0 από την Καλλιθέα στη Σπάρτη. Υπέστη πέμπτη ήττα σε οκτώ αναμετρήσεις, στις οποίες παραμένει χωρίς νίκη.

Εμφανές το πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε έντεκα αγώνες. Ως εκ τούτου, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -5 από τη σωτηρία (έχοντας, πάντως, ματς λιγότερο).

Ενισχύθηκε με τον Σουηδό Φλένσμποργκ (ε), που ανήκε στην ερασιτεχνική Κουνγκσάνγκες της πατρίδας του.

Το Αιγάλεω έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Είναι πιο ποιοτικό, ενώ στην έδρα του εμφανίζεται πολύ δυνατό. Πολύ δύσκολη η αποστολή του Αστέρα.