Χωρίς περιθώρια λάθους

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (15/1/2022, 17:15) Ελλάδα Σούπερ Λίγκα

Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου στο αποψινό παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πλασάρισμα στην εξάδα.

Αναβλήθηκε το μεσοβδόμαδο ματς του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είχαν κρούσματα κορωνοϊού οι Πειραιώτες. Προέρχεται από νίκη με 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ, δεύτερη σε τρία παιχνίδια. Καταβάλει προσπάθεια να προσεγγίσει τη ζώνη των πλέι οφ από την οποία απέχει έξι βαθμούς.

Αξιοποιεί, εσχάτως, το πλεονέκτημα της έδρας. Πήρε δέκα πόντους στους τέσσερις τελευταίους αγώνες ως γηπεδούχος. Επιπλέον, στους τρεις πρόσφατους κράτησε το μηδέν.

Αξιοσημείωτο πως στα δεκατέσσερα από τα δεκαέξι παιχνίδια του, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου.

Ο προπονητής Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες στα πλάνα του.

Ο Βόλος… θυμήθηκε τις νίκες έπειτα από εκατό ημέρες! Επιβλήθηκε 3-1 του Παναθηναϊκού καθώς ήταν πιο ουσιαστικός. Πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά βρήκε γκολ στο 34’, στο 45’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα και κάπου εκεί κρίθηκαν όλα.

Κέρδισε έπειτα από εννέα αναμετρήσεις. Είχε αποσπάσει έναν βαθμό στις έξι προηγούμενες με συνέπεια να υποχωρήσει αισθητά στην κατάταξη. Πλέον, είναι στο -8 από τη ζώνη των πλέι οφ.

Πρόκειται για ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, μεγάλη παραγωγικότητα αλλά και σημαντικές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Δεκατρείς στους δεκαπέντε αγώνες ολοκληρώθηκαν με Over και γκολ – γκολ.

Χωρίς τους τραυματίες Νίνη (μ, 11/1) και Ρίνερ (α, 8/2) και πάλι ο προπονητής Κώστας Μπράτσος. Δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Μπαρτόλο (μ, 15/3), πρόβλημα προέκυψε και με τον Σοάρες (α, 11/0). Αντίθετα, είναι διαθέσιμοι οι νεοαποκτηθέντες Σιέλης (α), Άλχο (α).

Οι αγώνες του Βόλου έχουν γρήγορο ρυθμό, πολλές φάσεις και γκολ (υπέρ και κατά). Το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και απόψε στην Τρίπολη. Σε τιμές διπλασιασμού η απόδοση, δείχνει καλή αγορά.