Με τον ΜακΑτι στο αρχικό σχήμα…

Σόλιχαλ Μουρς – Γκρίμσμπι (21:45, 23/11/2021), Νάσιοναλ Αγγλίας

 

Τέσσερις διαδοχικές ήττες μετρούσε η Γκρίμσμπι πριν το σαββατιάτικο 1-0 επί της Σάουθεντ που ήρθε για να τονώσει την ψυχολογία των παικτών αλλά και να ανακουφίσει τον τεχνικό Χερστ. Τρεις ήττες στο πρωτάθλημα κι ένας ντροπιαστικός αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Κιντέρμινστερ και σε αυτό το καρέ αγώνων οι mariners πέτυχαν μόλις ένα γκολ! Τι κοινό είχαν αυτά τα ματς μεταξύ τους; Απ’ όλα απουσίαζε ο φουνταριστός της ομάδας, Τζον ΜακΑτι.

… δεν χάνουν οι «mariners»

Ο 22χρονος φορ είναι πρώτος σκόρερ της Γκρίμσμπι στη σεζόν (14/6) και από τις 26/10 δεν αγωνιζόταν λόγω ενός τραυματισμού στο εκτός με την Bέλντστοουν, που τον άφησε εκτός δράσης για τρεις βδομάδες! Πλέον ο παίκτης είναι καλά, στο τελευταίο με την Σάουθεντ πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης για την φιλοξενούμενη.

Κι αν η Γκρίσμπι μετρά τρεις ήττες κι έναν αποκλεισμό στα τέσσερα τελευταία, η κατάσταση είναι ακόμα πιο δραματική στη γηπεδούχο Σόλιχαλ Μουρς, που μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη (τέσσερις στο πρωτάθλημα κι ένας αποκλεισμός), σκοράρει πολύ δύσκολα και δεν πείθει ότι θα μείνει όρθια μέχρι τέλους στη μάχη των μπαράζ.

Θεωρούμε ότι η φιλοξενούμενη είναι καλύτερη ομάδα, σίγουρα δυναμώνει την επίθεσή της η επιστροφή του ΜακΑτι και κόντρα στην εσχάτως αποδυναμωμένη Σόλιχαλ Μουρς είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Δένουμε το διπλό με το «Χ» και με το combo Οver 1.5 φτάνουμε σε ωραιότατες αποδόσεις (1.80-1.90) που δείχνουν να καλύπτουν το ματς.