«Κολλημένη» με τα γκολ – γκολ!

Κορίνθιανς – Φλουμινένσε (14/10/2021, 03:00), Βραζιλία Σέριε Α

Η Κορίνθιανς και η Φλουμινένσε, που έχουν κοινό στόχο τη συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες, θα τεθούν αντιμέτωπες σε ένα ενδιαφέρον ματς.

Έπειτα από καιρό, η Κορίνθιανς πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. Ανύπαρκτη επιθετικά, έχασε 1-0, με συνέπεια να μπει τέλος σε σερί δέκα αήττητων αγώνων. Μάλιστα, είχε σκοράρει στους εννέα προηγούμενους.

Γενικά, βάζει αλλά και δέχεται τέρματα με ευκολία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έδρα της καταγράφει οκτώ διαδοχικά γκολ – γκολ, ενώ τα πέντε από τα επτά πρόσφατα ήταν και Over.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πλήγμα αποτελεί για τον προπονητή Σιλβίνιο η απουσία του πρώτου σκόρερ Ζο (ε, 20/6) για προσωπικούς λόγους. Εκτός πλάνων παραμένει και ο Ρόνι (μ, 18/3). Πάντως, υπάρχει και κάτι ευχάριστο μιας και επιστρέφει ο Γουίλιαν (ε, 4/0), ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η Φλουμινένσε, από την πλευρά της, «κόλλησε» στο 0-0 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Δεν ήταν καλή, μόνο προς το τέλος απείλησε αλλά δίχως αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική «γκέλα» εντός έδρας μετά την ήττα από τη Φορταλέζα, που είναι και η μοναδική σε εννέα ματς.

Τουλάχιστον, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, για πρώτη φορά έπειτα από έξι αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι πέντε ήταν αμφίσκορες.

Ο τεχνικός Μαρκάο δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία Φρεντ (ε, 16/3) και τον Κλάρο (α, 21/0), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αμφότερες έχουν έφεση στο σκοράρισμα και κακή ανασταλτική λειτουργία. Ως εκ τούτου το γκολ – γκολ δείχνει λογική επιλογή.