Η Μπόντο Γκλιμτ τρελαίνει κόσμο…

Στο «Ασπμίρα» του μακρινού βορρά της Νορβηγίας, στις εσχατιές της Ευρώπης, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την Σέλτικ στον επαναληπτικό του 3-1 των γηπεδούχων πριν μια βδομάδα στη Γλασκώβη, με διακύβευμα την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Oι Σκωτσέζοι είναι αποφασισμένοι για την ανατροπή και ειδικά από τη στιγμή που έχει καταργηθεί και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και ξέρουν ότι τους αρκεί μια νίκη με σκορ 2-0 για να στείλουν την πρόκριση στην παράταση, είναι αποφασισμένοι να παίξουν επιθετικά στη Νορβηγία, σε ένα γραφικό και μικρό γήπεδο που δεν αποκλείεται να δυσκολέψει ελαφρώς τις προσπάθειες των παικτών, αφού αναμένεται χιονόνερο την ώρα της αναμέτρησης.

Οι «κίτρινοι» των θαυμάτων

Το γεγονός ότι η γηπεδούχος για δύο μήνες δεν είχε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση δεν την πτόησε και πρόσθεσε άλλη μία λαμπρή ευρωπαϊκή βραδιά στη φετινή της πορεία, κοιτώντας στα μάτια τη Σέλτικ στη Γλασκώβη και παίρνοντας καθαρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

«Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και θα έρθουν να μας πιέσουν για την ανατροπή. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε την πρόκριση και να μην αρκεστούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Δεν τελείωσε τίποτα στη Γλασκώβη», τόνισε ο τεχνικός Κνούτσεν, που δεν… φοβήθηκε να αλλάξει τα πλάνα του -και να παρκάρει λεωφορείο- μέσα στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Ρόμα, συνεπώς, δεν περιμένουμε καμιά Μπόντο να μπει στο γήπεδο για να καταστρέψει το παιχνίδι της αντιπάλου.

Ισα-ίσα, επειδή οι «καθολικοί» είναι αυτοί που χρειάζονται αποτέλεσμα και είναι αναγκασμένοι να βγουν μπροστά για να πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ, οι «κίτρινοι» μπορούν να χτυπήσουν στην κόντρα και να… ξεράνουν τους Σκωτσέζους, που έχουν την πιο «βαριά» φανέλα, στο ζευγάρι.

Επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ+Goal σε απόδοση 2.40 από την Betshop, ενώ ξεπερνάει τον τριπλασιασμό το επίσης combo 1Χ+Over με απόδοση 3.10 στην ίδια εταιρία.