Γκολ εκατέρωθεν στο “Huish Park”

Τοπικό ντέρμπι έντονης αντιπαλότητας στο «Huish Park», ανάμεσα στη γηπεδούχο Γέοβιλ και την φιλοξενούμενη Γουέιμαουθ.

Οι «πράσινοι» έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί με διπλό στο Γουόκινγκ (1-0), την τελευταία ομάδα που είχαν κερδίσει πριν αρχίσουν τις (έξι) διαδοχικές ήττες, τότε για το FA Trophy εντός!

Ο τεχνικός Σαρλ έχει μια σειρά από θέματα να λύσει στο αποψινό, καθώς δεν υπολογίζει στον μπακ Χαντ (21 συμ.) και τον στόπερ Στάουντον (22/1). Τιμωρημένοι οι Νόουλς (22/4) και Λιτλ (2 συμ.).

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με διάταξη 4-3-2-1 με τον Γιουσούφ (21/4) στην κορυφή και τους Γουέικφιλντ (23/4) και Λο-Εβερτον (21/1) να κινούνται λίγο πιο πίσω του.

Το… παλεύει με νέο τεχνικό

Η φιλοξενούμενη συμπλήρωσε δέκα ματς χωρίς νίκη και η απόστασή της από τις «σωτήριες» θέσεις μεγαλώνει επικίνδυνα. Μετά την τελευταία εντός ήττα από την Ολντερσοτ (1-0) είναι ήδη 9 βαθμούς από την 20η Βέλντστοουν που αν τελείωνε αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα θα σωζόταν.

Θα παραταχθεί χωρίς τον χαφ Αντι Ρόμπινσον (19/2). Σταθερά εκτός ο αμυντικός μέσος Λέσλι-Σμιθ (17/3), ο Βέλγος χαφ Μούσα (23/1) και ο ακραίος Ας (16/3). Ο Ολντφιλντ κλίνει προς το 4-4-2 με τους ΜακΚουόιντ (23/5) και Γκούντσιπ (22/3) επιθετικό δίδυμο.

Θεωρούμε τη Γέοβιλ οριακά πληρέστερο σύνολο από την Γουέιμαουθ, η οποία όμως, από τη στιγμή που στο τιμόνι της κάθεται ο Ολντφιλντ, δείχνει να βγάζει περισσότερο τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της. Βέβαια, εκτός ζορίζεται αρκετά.

Δύο οι επιλογές που θα κρατήσουμε από το γειτονικό ντέρμπι. Η πιο «νορμάλ», θέλει το ματς να «καλύπτεται» από το σύνολο γκολ «2-3», στοίχημα με απόδοση διπλασιασμού στη Νovibet. H πιο… σύνθετη, μας κάνει να κυνηγήσουμε το γκολ εκατέρωθεν, παράλληλα χωρίς το διπλό. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ+Goal σε απόδοση 2.20 από τον Stoiximan.