Χωρίς τον γκολτζή της η Γκρίμσμπι

Γκρίσμπι – Χάλιφαξ (17:00, 3/1/2021), Νάσιοναλ Λιγκ

Από τις 18/12 έχει να αγωνιστεί η Γκρίσμπι, η οποία ταλαιπωρήθηκε όσο λίγες από τον COVID-19 το τελευταίο διάστημα. Ενδεικτικό είναι ότι ένας -ανεμβολίαστος- υπάλληλος του συλλόγου διασωληνώθηκε, ενώ οι τελευταίες προπονήσεις των mariners έγιναν με κουτσουρεμένη ομάδα, αφού σπάνια ο Πολ Χερστ είχε ικανοποιητικό αριθμό παικτών στη διάθεσή του.

Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αφού μετρούν τέσσερις σερί ήττες, τρεις για το πρωτάθλημα κι έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό απ’ την Στόκπορτ στο τελευταίο τους χρονικά παιχνίδι (4-0) για το FA Trophy.

Συνθήκες για “διπλό”


Μάλιστα, στο σημερινό, οι mariners θα παραταχθούν και χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Τζον ΜακΑτι (16/7), ο οποίος θα εκτίσει ποινή, ενώ τιμωρημένος είναι ο επίσης χρήσιμος μεσοεπιθετικός Τζον-Λιούις (14/1), ο οποίος πάντως αναμένεται να φύγει από την ομάδα αργότερα μέσα στον μήνα.

Η Χάλιφαξ από την άλλη τρέχει αήττητο καρέ με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα, αποτελέσματα που την έχουν φέρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την πρωτοπόρο Τσέστερφιλντ.

Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα να φύγουν αήττητοι από το «Blundell Park» σκοράροντας μίνιμουμ μια φορά στο ματς και το συνδυαστικό στοίχημα X2+Οver 1.5 σε αποδόσεις διπλασιασμού δείχνει να «καλύπτει» το παιχνίδι.