Χτυπάει τετράδα η Νοτς Κάουντι

«Τι χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα»… Πάλι μπάλα παίζουν οι Αγγλοι, ημέρα Τρίτη! «Δουλειά δεν είχε ο διάολος…», λέει επίσης μια άλλη παροιμία. Δεν χαμπαριάζουν ούτε από Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε από βροχές και καταιγίδες.

Μέχρι και η Γιουνάιτεντ παίζει σήμερα, ίσως επειδή έχει λείψει στον Κριστιάνο Ρονάλντο το Τσάμπιονς Λιγκ… τόσο πολύ, που για να μην περιμένει μέχρι την άλλη βδομάδα που είναι η αναμέτρηση στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, «κανόνισε» να αγωνιστούν οι «μπέμπηδες» σήμερα, για να συνηθίζει και πάλι σιγά σιγά τις ώρες και μέρες των αγώνων της κορυφαίας διοργάνωσης.

Αύριο, ως λογικός και μέγας ποδοσφαιράνθρωπος ο Πορτογάλος, θα καθίσει, μαζί με όλη την υπόλοιπη υφήλιο, να απολαύσει τη σπουδαία εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο», απέναντι στην Ιντερ. Σας τα εξήγησα ωραία;

Ζορίζεται μακριά από το Νότιγχαμ

Στην… μίνι εμβόλιμη της Νάσιοναλ Λιγκ, λοιπόν, θα στραφούμε στο παιχνίδι που θα γίνει στο Κεντ, εκεί που η ουραγός και καταδικασμένη Ντόβερ, υποδέχεται τη Νοτς Κάουντι. Οι «καρακάξες» αυτή τη στιγμή βρίσκονται οριακά εκτός εφτάδας των μπαράζ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, που θα τους φέρει στην 4η προνομιούχο θέση.

Οι γηπεδούχοι είναι φιλότιμοι και θα δυσκολέψουν την ομάδα του Ιαν Μπάρτσναλ, που ούτως ή άλλως ζορίζεται κάπως, για να το θέσουμε κομψά, μακριά από το Νότιγχαμ. Αυτή η κακή εκτός έδρας συμπεριφορά, άλλωστε, ευθύνεται για το χαμηλό πλασάρισμα στη βαθμολογία της Νοτς Κάουντι.

Στο κυνήγι (και) της απόδοσης

Θεωρούμε ότι η Νοτς Κάουντι θα επιβεβαιώσει στο φινάλε τον ρόλο του φαβορί, αλλά χωρίς το σκορ να ξεφύγει, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι η αναμέτρηση «καλύπτεται» με το combo 2+Under 4.5, περίπου σε απόδοση 1.80 κι αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να σκοράρει και η γηπεδούχος, κάπου μετά το 0-2, οπότε δείχνει να έχει βάση και το ειδικό στοίχημα «πιθανά σκορ: 1-2, 1-3 ή 1-4» σε απόδοση τετραπλασιασμού, με τα δύο πρώτα να συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες!