Χαμαιτυπείο και χωρίς παίκτες

Χαμαιτυπείο

Σταντάρ Λιέγης – Μπέερχοστ (02/03/2022, 19:45) Βέλγιο Ζούπιλερ Λιγκ

Είναι από αυτά τα παιχνίδια που το παρασκήνιο υπερτερεί της αγωνιστικότητας. Χαμαιτυπείο και χωρίς 11 παίκτες η Σταντάρ Λιέγης.

Κανείς δε λέει ότι η Μπέερσχοτ είναι ομάδα. Πιθανότατα έχει αποδεχθεί ότι τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία. Όμως βρίσκει μπροστά της την πιο διαλυμένη Σταντάρ των τελευταίων ετών και με πιθανό τρίποντο, να κάνει την ύστατη προσπάθεια για την 17η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Χαμαιτυπείο και χωρίς παίκτες

Η αναμέτρηση έχει μπόλικο παρασκήνιο. Ξεκινάμε ότι είναι παιχνίδι εξ’ αναβολής της 19ης αγωνιστικής που κανονικά θα είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2021.

Δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της απεργίας των αστυνομικών στο Βέλγιο. Οι φιλοξενούμενοι ειδοποιήθηκαν μόλις μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Θεώρησαν ως αποκλειστικά υπεύθυνη τη Σταντάρ και ζήτησαν να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Τελικά, μετά από δύο δικαστικές αποφάσεις το ματς γίνεται σήμερα.

Στη Σταντάρ οι οπαδοί τα έχουν κατά κύριο λόγο με τον πρόεδρο για την κατάντια της ομάδας. Παρότι το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Γάνδη ήταν κεκλεισμένων των θυρών (0-1), πολλοί ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο και ζητούσαν επιτακτικά να πουλήσει ο Βενανζί και να φύγει από το σύλλογο.

Στ’ αγωνιστικά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Εννοείται πως από το μένος των φιλάθλων δε ξεφεύγει και ο τεχνικός Έλσνερ, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του 11 παίκτες. Οκ, δεν είναι όλοι πρωτοκλασάτοι, όμως οι επτά από αυτούς βρίσκονται στο βασικό κορμό της ομάδας. Κάποιοι τραυματίες και κάποιοι αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οπότε δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι.

Μετά απ’ όλα αυτά αν κάποιος πιστεύει πως η Σταντάρ Λιέγης είναι φαβορί του 1,70 δικαίωμά του. Δεν στηριζόμαστε καθαυτού στη Μπέερσχοτ, όμως πραγματικά το 2 DNB με 3,65 στην Betshop έχει πραγματική αξία.