Υπό διάλυση η Σαλερνιτάνα

Σαλερνιτάνα – Ιντερ (17/12/2021, 21:45), Σέριε Α

Οπου φτωχός κι η μοίρα του! Η Σαλερνιτάνα βρίσκεται στο όριο της οριστικής διάλυσης, αφού μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους θα πρέπει να έχει αναλάβει ήδη νέα διοίκηση, κάτι που πρακτικά είναι αδύνατο να συμβεί. Κι αυτό γιατί το τραστ που έχει αναλάβει την μετάβαση του συλλόγου στη νέα εποχή, έκρινε ότι καμία από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής δεν πληροί τους απαραίτητους όρους.

Ετσι, ο σύλλογος από το Σαλέρνο βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο αποβολής από τη Σέριε Α και όλο το αγωνιστικό κομμάτι, περνάει σε δεύτερο μέρος. Βέβαια, αυτό δεν συνιστά έκπληξη, ούτε η αγωνιστική αφλογιστία προήλθε μόλις ξεκίνησε ο «πλειστηριασμός» της ομάδας.

Γκολ κατόπιν αιτήσεως… και αν!

Η Σαλερνιτάνα δεν έχει βάλει στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, καθώς πριν τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Τζένοα (1-0), είχαν προηγηθεί τρία σερί No Goal στα οποία έχασε η ομάδα του Σαλέρνο από Γιουβέντους (2-0 εντός), Μίλαν (2-0 εκτός) και Φιορεντίνα (4-0 εκτός).

Τελευταία της νίκη, δε, του… Αγίου Δημητρίου, 2-1 εκτός την Βενέτσια. Προφανώς παραμένει στην ουρά του πίνακα με μονοψήφια συγκομιδή πόντων (8 βαθμοί σε 17 αγωνιστικές!), προφανέστατα και δεν έχει καμία τύχη κόντρα στην πρωτοπόρο.

Στον… αυτόματο οι «νερατζούρι»

Πρώτο φαβορί, πλέον, για το φετινό σκουντέτο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, η οποία προέρχεται από πέντε σερί νίκες και αήττητο εννέα αγώνων! Οι «νερατζούρι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις… ατασθαλίες της συμπολίτισσας Μίλαν και τρέχοντας πλέον στον… αυτόματο, εντός συνόρων, πάτησαν κορυφή και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πέσουν εύκολα από εκεί, όπως η «άσπονδη» γειτόνισσά τους.

Με εξαίρεση, μάλιστα, την ήττα στη Μαδρίτη από την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στη Σέριε Α! Τελευταία ήττα των Λομβαρδών στο πρωτάθλημα πριν δύο μήνες, στο 3-1 από τη Λάτσιο στη Ρώμη (16/10).

Το διπλό προφανώς είναι στα πατώματα, αλλά αποκτά παικτική αξία στο combo 2+No Goal, με τις τιμές σε αυτό το στοίχημα να κυμαίνονται από 1.75 έως 1.90 ανεβάζοντας την απόδοση.