Το παιχνίδι των αποδόσεων

Μία επιλογή «στο κεφάλι» και δύο δευτερεύουσες από το παιχνίδι της Τρίπολης.

 

Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε μια αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας ίσως σημάνει πολλά για την πορεία των δύο ομάδων. Κι αυτό καθώς, είναι τέτοια η βαθμολογική τους απόσταση, που σε περίπτωση διπλού οι Κρητικοί αποκτούν τεράστιο προβάδισμα έναντι των Αρκάδων αφού θα «εξαφανιστούν» στο +8, ενώ αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι βάζουν… φωτιά στη μάχη της εξάδας. Πιθανή ισοπαλία ίσως ευνοήσει τον… Αρη!

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντός 1-0 επί του Παναιτωλικού, με γκολ που σημείωσαν στις καθυστερήσεις (!), τρέχουν αήττητο τριών αγώνων στο πρωτάθλημα και στην Τρίπολη παρουσιάζονται εσχάτως σχετικά ανταγωνιστικοί (3-1-1 στα πέντε τελευταία εκεί). Με εξαίρεση το 6-2 κόντρα στον Ατρόμητο, σε όλα τα υπόλοιπα είτε επικράτησε οριακά είτε όχι, σε κάθε περίπτωση ο Αστέρας ζορίστηκε στο γκολ.

Πιο αξιόπιστος εκτός

Οι φιλοξενούμενοι έχουν από την αρχή του πρωταθλήματος την εικόνα της ομάδας που διψάει για το κάτι παραπάνω, κινείται στη σωστή κατεύθυνση για να το καταφέρει, αλλά επί του παρόντος στηρίζεται πιο πολύ στον ενθουσιασμό, παικτών και τεχνικής ηγεσίας. Μακριά από την Κρήτη ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος σε έξι εξόδους από την αρχή της σεζόν (3-3-0) και στην πιο πρόσφατη νίκησε την 2η της βαθμολογίας ΑΕΚ, 2-1.

Και οι δύο σύλλογοι ταλαιπωρήθηκαν από την πανδημία με παίκτες σε καραντίνα, σε ελαφρώς καλύτερο επίπεδο επιστροφών δείχνει να βρίσκεται ο ΟΦΗ, που θα έχει και πάλι διαθέσιμους τους Νέιρα (8/4) και Ντουρμισάι (9/2).

Βασική μας πρόταση, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το goal/goal να τιμάται στο 2.15 από τον Stoiximan. Από κει και πέρα, στις «ενισχυμένες αποδόσεις» της ίδιας εταιρίας, βρίσκεται στο 3.00 το ενδεχόμενο να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο ενενηντάλεπτο το σκορ 1-1, ενώ το συνδυαστικό στοίχημα Χ2+Goal “πληρώνει” 3.70 και θα μπει στο παιχνίδι μας.