Το λάθος… φωνάζει!

Πάλι στο Γιαουντέ, την πρωτεύουσα του Καμερούν, θα στραφεί η στήλη για τη σημερινή επιλογή, αφού στις 21:00 θα διεξαχθεί εκεί ο… έτερος ημιτελικός του Κόπα Αφρικα, ανάμεσα στην διοργανώτρια ομάδα του Καμερούν και την Αίγυπτο του μεγάλου σούπερ σταρ της διοργάνωσης, Μο Σαλάχ.

Χθες την… διαβάσαμε σωστά τη Σενεγάλη, εντοπίσαμε τα σημεία που η παρέα του Μανέ υπερτερούσε κόντρα στην εκπληκτική Μπουρκίνα Φάσο και δικαιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε η πιο έμπειρη Σενεγάλη.

Σήμερα, η επιλογή σημείου θα είναι περισσότερο βάσει ενστίκτου και από τη στιγμή που βοηθάνε παράδοση και πρόσφατα στατιστικά, «βουρ» στην απόδοση εκείνη που… εντοπίστηκε να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και θα μπει στο «κεφάλι» του σημερινού μπλογκ.

Γκολ εκατέρωθεν και… «Φαραώ»

Αναφερόμαστε φυσικά στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στοίχημα που βρίσκεται σε απόδοση 2.40 στον Stoiximan! Το αήττητο Καμερούν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Μόνο στον προημιτελικό από τη Γκάμπια δεν παραβιάστηκε η εστία του.

Από την άλλη η Αίγυπτος, ενώ είχε τέσσερα διαδοχικά No Goal, στους ομίλους και τους «16» με την Ακτή Ελεφαντοστού, στον προημιτελικό με την Αίγυπτο εμφάνισε το πρώτο Goal/Goal στη διοργάνωση, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Σαλάχ, αφού ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 1-1 στο 53’ το πέναλτι του Μαρόκου από το 7’ και στην παράταση έδωσε την ασίστ στον Τρεζεγκέ για το τελικό 2-1 υπέρ των «Φαραώ».

Ναι μεν απόψε διακυβεύεται πρόκριση στον τελικό, ωστόσο η αναμέτρηση δείχνει να ξεκινάει από το 1-1 και δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο θα επικρατήσει τελικά το φαβορί. Οι «Φαραώ» μπορούν να πάρουν την πρόκριση και παράλληλα μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2017 (είχε νικήσει 2-1 το Καμερούν). Επιλογή μας το goal/goal σε απόδοση που δεν χάνεται…