Τα σερί φέρνουν γκολ

Ρος Κάουντι – Χιμπέρνιαν (30/10/2021, 17:00) Σκωτία Πρέμιερ

Μετά τη διεξαγωγή της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής που ολοκλήρωσε τον α’ γύρο, συνεχίζεται το απόγευμα η δράση στην Πρέμιερ Σκωτίας. Οι 5/6 αγώνες της 12ης στροφής διεξάγονται σήμερα, με τα ντέρμπι Αμπερντίν – Χαρτς και Νταντί Γιουνάιτεντ – Σεντ Τζόνστον να ξεχωρίζουν.

Παρ’ όλα αυτά, στοιχηματικά το ενδιαφέρον εντοπίζεται αλλού. Συγκεκριμένα στο Ντίνγκουελ όπου η ουραγός Ρος Κάουντι υποδέχεται τη Χιμπέρνιαν. Ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς η μία ομάδα μόλις βγήκε από ένα αρνητικό σερί και η άλλη βρίσκεται ακόμα στη δίνη του. Ας γίνουμε, όμως, λίγο πιο αναλυτικοί…

Προβλήματα στα μετόπισθεν

Η γηπεδούχος κατέκτησε την Τετάρτη την πρώτη φετινή νίκη (1-3-7, πλέον) με το εντυπωσιακό 5-0 στο Νταντί! Είχε αποδείξει και σε προηγούμενους αγώνες ότι έχει το εύκολο γκολ, όμως αμυντικά δέχεται φάσεις.

Ειδικά στο γήπεδό της, όπου αγνοεί τη νίκη (0-2-3) και τα 4 πιο πρόσφατα ματς έληξαν με «G/G+Over 3,5». Τα «ελάφια» ανέβασαν ψυχολογία και θα μπουν δυνατά προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στους αντιπάλους.

Οι «Χιμπς» ξεκίνησαν δυνατά τη σεζόν και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου διατηρούσαν το αήττητο. Στη συνέχεια, ωστόσο, άρχισαν να βγάζουν κούραση. Με το μεσοβδόμαδο 1-3 από τη Σέλτικ, μάλιστα, συμπλήρωσαν 4 διαδοχικές ήττες στις οποίες δέχθηκαν 9 τέρματα!

Με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τους βαθμούς και αμυντικά να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη, η πιθανότητα να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν είναι αυξημένη.

Σε άκρως ελκυστικές τιμές το Over, ενώ σε ακόμα υψηλότερες αποδόσεις βρίσκουμε τον συνδυασμό του με το Goal.