Τα δύο άκρα του πίνακα

Στο «Σενόλ Γκιουνές» της Τραπεζούντας, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Τράμπζονσπορ υποδέχεται την ουραγό του πίνακα, Μαλάτιασπορ, στην αναμέτρηση που σηκώνει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην κατηγορία.

Η γηπεδούχος προέρχεται από πρόκριση στο Κύπελλο επί της Μπολούσπορ, σε ματς που έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να συνεχίσει στην επόμενη φάση με την μικρότερη δυνατή καταπόνηση των βασικών της παικτών.

Στο πρωτάθλημα έχει μόλις μια ήττα μετά από 19 αγωνιστικές, η διαφορά της από την 2η Κόνιασπορ είναι στους 7 βαθμούς και από την 3η Μπασακσεχίρ στους 13 πόντους και γενικότερα, ο σύλλογος του Τάσου Μπακασέτα συμπεριφέρεται ως… εν δυνάμει πρωταθλήτρια!

Αγνοείται το εκτός έδρας γκολ

Οι φιλοξενούμενοι έχουν συμπληρώσει εννέα ματς χωρίς νίκη και κατά πως φαίνεται αυτά θα γίνουν 10 στο τέλος της ημέρας, αφού η… μοίρα της ήθελε την πρώτη αγωνιστική της νέας χρονιάς, οι ουραγοί να παίξουν στην έδρα της πρωτοπόρου!

Πέραν της κάκιστης αμυντικής της συμπεριφοράς, η Μαλάτιασπορ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και με το γκολ, αφού στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις της στην κατηγορία, δεν σκόραρε καν (0-1-4)!

Και οι δύο ομάδες θα έχουν κομβικές απουσίες ελέω Κόπα Αφρικα, σε καλύτερη κατάσταση απ’ όλες τις απόψεις η Τράμπζονσπορ! Θεωρούμε ότι ο άσος θα επιβεβαιωθεί σχετικά εύκολα και για να ανέβει η –απολύτως δικαιολογημένα- κουτσουρεμένη απόδοση, θα επιλέξουμε το συνδυαστικό στοίχημα 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό & Over 1.5 στο 2.25 από τον Stoiximan.