Σπάνια βρίσκεις την Άϊντραχτ στο 4,00

Σπάνια βρίσκεις την Άϊντραχτ στο 4,00

Χοφενχάιμ – Άϊντραχτ Φρ. (04/12/2021, 16:30), Γερμανία Μπουντεσλίγκα.

Σπάνια βρίσκεις την Άϊντραχτ στο 4,00, αν αντίπαλος της δεν είναι η Μπάγερν ή η Ντόρτμουντ. Αυτός είναι ο λόγος που το σημερινό διπλό της ομάδας «κυκλώθηκε» και μπήκε στις επιλογές μου από την Τετάρτη. Θα πείτε: μα η Χοφενχάιμ είναι εξαιρετική ομάδα. Διανύει περίοδο φόρμας, έρχεται από μια «εξάρα» εκτός έδρας επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Και στα τέσσερα τελευταία στην έδρα της έκανε ισάριθμες νίκες με 12-1 τέρματα! Καμία αντίρρηση για όλα αυτά. Αλλά η Άϊντραχτ, μετά από το κακό ξεκίνημα, έχει βελτιωθεί σημαντικά. Βρήκε ρυθμό και συμπλήρωσε ένα αήττητο έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (τέσσερις νίκες). Επιπλέον είναι ομάδα που πιέζει τον αντίπαλο στο δικό του αμυντικό τρίτο του γηπέδου. Δημιουργώντας επιπλέον συνθήκες σκοραρίσματος.

Σπάνια βρίσκεις την Άϊντραχτ στο 4,00

Σε όλα αυτά προσθέστε την σταθερότητα στα τελευταία ματς, όπως βέβαια και το ότι σπάνια βρίσκεις την Άϊντραχτ στο 4.00. Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στη συγκεκριμένη έδρα η ομάδα της Φρανκφούρτης πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Το ίδιο είναι σε θέση να κάνει και σήμερα. Και όχι λόγω παράδοσης. Αλλά κυρίως λόγω στιλ παιχνιδιού, που είναι εκείνο το οποίο δύσκολα μπορεί να αντιμετωπίσει η Χοφενχάιμ. Τα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, ήταν over και αμφίσκορα κι αυτό επιτρέπει σε όποιον συνηθίζει να παίζει όσο γίνεται πιο safe, να ποντάρει στα γκολ. Για παράδειγμα, το συνδυαστικό goal και over 2.5, που είναι πιθανό, το βρίσκουμε σε αποδόσεις γύρω στο 1.75.

Γκολ στις καθυστερήσεις

Κάτι ακόμη για την Άϊντραχτ, όπως το επισημαίνει ο Κώστας Φίλιος, σε σχετικό κείμενο στην εφημερίδα: Η ομάδα του Γκλάσνερ, λοιπόν, σκόραρε στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, για όλες τις διοργανώσεις, στις καθυστερήσεις! Στις 30 Οκτωβρίου ισοφάρισε στο 94’ σε 1-1 τη Λειψία, ακολούθησε το 2-1 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, με τέρμα στο 91’, ενώ 3 μέρες αργότερα επικράτησε 2-1 της Γκρόιτερ, με το 2ο γκολ να μπαίνει στο 94’ κι ενώ η αντίπαλος είχε ισοφαρίσει 2 λεπτά νωρίτερα. Στη συνέχεια, με την Αντβέρπ, έκανε το 2-2 στο 94’ και την προηγούμενη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, επικράτησε 2-1 της Ουνιόν στη Φρανκφούρτη, με το 2ο τέρμα να σημειώνεται στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επιλογή με το διπλό της Άϊντραχτ, με απόδοση 3,90 (Stoiximan)