«Σπάει» η πρόσφατη παράδοση

Τορκί – Ντάγκεναμ (8/1/2022, 17:00), Νάσιοναλ Λιγκ

Στο Plainmoor η Τορκί υποδέχεται την Ντάγκεναμ στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της, κουτσουρεμένης ελέω Κυπέλλου, αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι πρόσφατα δείχνουν να πατάνε το πόδι στο γκάζι, με δύο νίκες (3-0 και 1-2) επί της Γέοβιλ και μια οριακή ήττα από την Ιστλιχ εκτός (2-1).

Εχουν καταφέρει να πλησιάσουν στο -8 από την ζώνη των μπαράζ, κι αυτό μπορεί να θεωρηθεί μια μικρή νίκη για τον τεχνικό Τζόνσον, αφού πριν ένα μήνα η ομάδα βρισκόταν στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Σήμερα, μάλιστα, ενισχύεται και με την επιστροφή του γκολτζή Λιτλ (19/10) και θα παραταχθεί «πάνοπλη» κόντρα στην ισχυρή αντίπαλό της.

Ενας μήνας… νίκες

Η Ντάγκεναμ κάνει πορεία πρωταθλητισμού το τελευταίο διάστημα. Από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, σε τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα, η ομάδα του ΜακΜάχον συγκέντρωσε το μάξιμουμ των 12 πόντων και δεν δείχνει διατεθειμένη να «πουλήσει» τη θέση της στην τελική εφτάδα της βαθμολογίας.

Τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα εμφάνισαν Goal+Over και γενικότερα είναι ομάδα που εσχάτως έχει τακτική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αρχικά σκεφτήκαμε τη διπλή ευκαιρία, Χ2, της πιο «δουλεμένης» φιλοξενούμενης, ωστόσο, εξίσου πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να πετύχουν γκολ αμφότερες και το σκορ να… ανοίξει, με το combo Goal+Over να τιμάται γύρω στο 2.40 από τις περισσότερες εταιρίες.

Επιλογή που πάει κόντρα στην πρόσφατη παράδοση στα μεταξύ τους, αφού τα τέσσερα πιο πρόσφατα εμφάνισαν Under+No Goal, ωστόσο, ξέρετε τι λένε για τις παραδόσεις…