Σε φόρμα και… με φόρα οι “hatters”

Tορκί – Στόκπορτ (11/12/2021, 17:00), Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας

Στο Plainmoor διεξάγεται ένα από τα πιο σημαντικά, τουλάχιστον βάσει ονομάτων, παιχνίδια της αγωνιστικής στη Νάσιοναλ Αγγλίας, με την Τορκί να φιλοξενεί την Στόκπορτ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύσκολο διπλό στην έδρα της Γουέιμαουθ (2-1), σε παιχνίδι που είχαν αρκετή δόση τύχης για να φτάσουν στο νικητήριο γκολ που σημείωσαν στο 71’.

Πριν αυτή τη νίκη είχαν τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη εντός από την Χάλιφαξ (3-2). Σε οκτώ εντός έδρας μέχρι στιγμής στην κατηγορία (4-0-4), «εμφάνισε» πέντε Over 3.5!

«Εδεσε» με τον Τσάλινορ

Η φιλοξενούμενη Στόκπορτ έχει αρχίσει να αποκτά την ταυτότητα του προπονητή της. ο Ντέιβ Τσάλινορ, ίσως τελικά και να είχε το δικό του –μακροχρόνιο- πλάνο, όταν άφηνε τη Λιγκ2 και την Χάρτλπουλ για να… κατέβει κατηγορία. Επί των ημερών του 46χρονου παρακολουθούμε μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που δημιουργεί ποδόσφαιρο, όμορφο κατά καιρούς, και σκοράρει πλέον με μεγάλη συνέπεια.

17 γκολ σε πέντε ματς έχει σημειώσει η Στόκπορτ στα πέντε τελευταία ματς στο πρωτάθλημα (4-1-0) και αν συνεχίσει να καλπάζει με τους ήδη τρέχοντες ρυθμούς, δεν θα αργήσει να πλησιάσει την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, προσφέροντας παράλληλα και μια συναρπαστική κούρσα για τον τίτλο και την απευθείας άνοδο.

Το διπλό… κατρακύλησε στο 1.90, αλλά σε συνδυασμό με το combo 2+Οver 1.5 ανεβαίνει στο ικανοποιητικό 2.30 της Bet365.