Σετ που προκαλεί για κόντρα

Στο «Blundell Park» η Γκρίμσμπι φιλοξενεί την Κινγκς Λιν και αν μη τι άλλο, είναι προκλητικά χαμηλές οι αποδόσεις στον άσο, για να μη χρησιμοποιήσουμε άλλη –αλλά πρέπουσα- ορολογία. Και δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση, κι ας λήξει το ματς το βράδυ 5-1! Γιατί ένα γκολ οι γηπεδούχοι θα το «φάνε»…

Και πάμε αμέσως να εξηγηθούμε: Οι «mariners» πριν κερδίσουν με περιπετειώδη τρόπο τη Νοτς Κάουντι με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (!), είχαν ζοριστεί να επικρατήσουν εντός 2-1 της 20ης Βέλντστοουν, νωρίτερα είχαν χάσει στην Ουαλία 1-0 από τη Ρέξαμ, τρεις μέρες μετά την ήττα τους, και πάλι εντός, από την Μπρόμλεϊ με σκορ 2-1.

Δεν πείθει η Γκρίμσμπι    

Η γηπεδούχος ζορίζεται ακόμα και στα εύκολα, χαρίζει «εύκολες» φάσεις στα μετόπισθεν, δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι απέναντι στις «ομόκιλες» αντιπάλους, ή, εν πάση περιπτώσει, δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία.

Για να μην θυμηθούμε ότι πριν τη νίκη επί της 18ης Ολτρινχαμ με σκορ 2-0, είχε προηγηθεί σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-4)! Βέβαια, το διπλό στο «Meadow Lane» της έδωσε φτερά, δε χωράει αμφιβολία, ωστόσο, σε αποδόσεις 1.20 και 1.30, ο άσος δεν παίζεται ούτε από ισοβίτες.

Αναγεννημένοι οι «linnets»

Η Κινγκς Λιν από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή βγάζει μαχητικότητα και τσαμπουκά στα παιχνίδια της, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να «σκαρφαλώσει» μέχρι την 20η θέση του πίνακα για να σωθεί (ωστόσο, μάλλον δεν θα τα καταφέρει) και μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από σαρωτική επικράτηση επί της 21ης Γουέιμαουθ, στο –θεωρητικά, πάντα- «εξάποντο» του Σαββάτου (3-0).

Το ματς δείχνει εύκολο στο να ανοίξει από πλευράς σκορ, με τη συμμετοχή και των δύο ομάδων στα γκολ, όποια κι αν αναδειχθεί νικήτρια στο φινάλε. Είπαμε, καλύτερη η γηπεδούχος, αλλά όχι σε βαθμό που να «σηκώνει» αποδόσεις τόσο… γκραν φαβορί! Οι «linnets» άλλωστε δεν έχουν να χάσουν τίποτα, κάτι που τους κάνει ακόμα πιο επικίδυνους. Επιλογή το combo Goal+Over σε απόδοση, 2.55 από τη Bet365.