Πλησιάζει την εξάδα η Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας φιλοξενεί απόψε τη Λεγκανές και με νίκη κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Με νίκη, φτάνει στους 47 βαθμούς και στη συνέχεια θα υπολείπεται τεσσάρων πόντων της Πονφεραντίνα.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από σημαντικό διπλό στην έδρα της 3ης Βαγιαδολίδ (1-0), μια νίκη που έβαλε τέλος στο “στέρφο” σερί των πέντε αγώνων (0-2-3).

Μάλιστα, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Γκαρθία Πιμιέντα “θέλουμε τη νίκη και για να την χαρίσουμε στους οπαδούς μας, που δεν έχουν δει την ομάδα να κερδίζει για μεγάλο διάστημα εντός” (1-0 την Χιχόν στις 5/12 το τελευταίο τρίποντο στη Γκραν Κανάρια)!

Κομβικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι

Η Λεγκανές, αν και τρέχει αήττητο οκτώ αγώνων, το τελευταίο διάστημα δεν.. πατάει πολύ καλά, πετώντας πολλούς βαθμούς σε ισοπαλίες (τρεις στα τέσσερα τελευταία, όλες με το ίδιο σκορ: 1-1)!

Μάλιστα, ενόψει του σημερινού ταξιδιού στα Κανάρια Νησιά, οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν και σημαντικές απουσίες, αφού για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται, ο χρήσιμος μέσος Γκάκου (27/2), ο μεσοεπιθετικός Μπάρσενας (19/2) και ο στόπερ Ομερούο (12/1).

Στα τρία τελευταία εκτός, νίκησε μόνο την προτελευταία και καταδικασμένη Αμορεμπιέτα (2-1). Στα άλλα δύο έφερε τις… προσφιλείς της ισοπαλίες.

Θεωρούμε ότι η χρονική συγκυρία στην οποία διεξάγεται το ματς αλλά και ο παράγοντας έδρα, ευνοούν τη γηπεδούχο που θέλει να κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να προλάβει τα πλέι οφ ανόδου. Ο άσος μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας, σε μια σχετικά “νεκρή” μέρα, με την απόδοση στο “στρογγυλό” 2.00 από τον Stoiximan.