Περισσότερες μέρες ξεκούρασης…

Φαμαλικάο –Αρούκα (31/01/2022, 23:15) Πορτογαλία 1η κατηγορία.

Κρίσιμο ματς για την παραμονή αυτό ανάμεσα στην Φαμαλικάο και την Αρούκα απόψε το βράδυ για την Πορτογαλία, αλλά έχουμε κάποιους λόγους να υποστηρίξουμε τον άσσο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η φόρα της «Φάμα»… κόπηκε από την Πόρτο με το 3-1 στο «Ντραγκάο» (23/1). Τα πάντα κρίθηκαν σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, από τα γκολ των Οτάβιο (25’) και Ντίας (37’), ενώ την αποτελείωσε ο Ταρεμί με πέναλτι (78’). Απλώς μείωσε στο τέλος ο Ρισιέλι (91’), αλλά στην ουσία κράτησε δυνάμεις για τον αποψινό τελικό. Κάπως έτσι μπήκε τέλος στο σερί τεσσάρων παιχνιδιών δίχως ήττα.

Από την άλλη η Αρούκα πήρε μεγάλο -από κάθε άποψη- διπλό στην έδρα της Εστορίλ, επικρατώντας 2-1 στις 27/1 με δύο γκολ λίγο πριν το φινάλε. Βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, εξαιτίας του αυτογκόλ του Μπα μόλις στο 6’. Στο υπόλοιπο του αγώνα κυριάρχησε, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες και απειλήθηκε ελάχιστα. Ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε στο 89’ με δυνατό σουτ έπειτα από πλάγιο, ενώ ο Κουασί με προβολή έπειτα από γέμισμα του Λ. Σίλβα από φάουλ πέτυχε το νικητήριο γκολ. Ψυχολογία έχει, αλλά ξεκούραση δεν έχει, αφού έπαιξε μεσβδόμαδο ματς…

Οι λιγότερες ημέρες ξεκούρασης και συγκέντρωσης που είχε η Αρούκα γι’ αυτό το ματς αναμένεται να παίξουν τον ρόλο τους. Ο άσσος στο 1,95 για την Φαμαλικάο.