Παίζουν ανοιχτά και βρίσκουν δίχτυα

Ντεν Μπος – Ουτρέχτη Β (29/10/2021, 21:00) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Μετά την παρένθεση του Κυπέλλου, οι ομάδες της Β’ Ολλανδίας επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Η δράση συνεχίζεται απόψε με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων και στοιχηματικά ξεχωρίσαμε αυτή ανάμεσα σε Ντεν Μπος και Ουτρέχτη Β.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα, αφού -όπως και οι υπόλοιπες ομάδες Νέων- δεν συμμετέχουν στο Κύπελλο. Η αντίπαλός τους, από την άλλη πλευρά, αποκλείστηκε γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από τη Ρόντα (2-1).

Αν και δεν υπήρχαν βλέψεις για διάκριση, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα άφησε μια πικρία στην ομάδα του Ντε Χέιρ καθώς ήρθε με ανατροπή στο 90’. Είχε προηγηθεί το 3-3 στο Ντόρντρεχτ όπου προηγήθηκε 3-0 στο 35’ πριν δεχθεί την ισοφάριση στο 93’!

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως η Ντεν Μπος δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Η πορεία της στο πρωτάθλημα, εξάλλου, είναι άσχημη για μια ακόμη χρονιά, όπως και ο τρόπος που αμύνεται. Δέχθηκε, μάλιστα, γκολ στα 11/12 πιο πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Χαρακτήρας για γκολ

Η παρουσία της Ουτρέχτης Β, αντίθετα, κρίνεται θετική (5-3-4), ακόμα και μακριά από το γήπεδό της (2-3-1, σκόραρε σε όλα). Αξίζει να σημειωθεί ότι το εκτός έδρας αήττητο «έσπασε» στο πρόσφατο 3-1 από το Άγιαξ Β.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πέρασαν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος στο πρώτο μισό του Οκτωβρίου, όμως το 2-1 επί της Ος έφερε την επιστροφή στις επιτυχίες. Ανοιχτοί οι πρόσφατοι αγώνες τους (6/7 τελευταία ματς έληξαν με Over 2,5, τα 4/5 πιο πρόσφατα με Goal+Over).

Ο χαρακτήρας των δύο ομάδων προμηνύει μια συνάντηση με αρκετά γκολ. Οι τελευταίες 5 συναντήσεις τους, άλλωστε, έληξαν με Over (4 Ο 3,5) και οι 6/7 πιο πρόσφατες με Goal.

Πιστεύοντας πως και απόψε θα δούμε μια θεαματική αναμέτρηση, βλέπουμε με ενδιαφέρον την επιλογή Over 3. Προσφέρεται στον διπλασιασμό και επιστρέφει το ποντάρισμα σε περίπτωση επίτευξης τριών τερμάτων.