Οι φιλοξενούμενοι σε πρώτο πλάνο

Με τους επαναληπτικούς σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ θα καταπιαστεί η σημερινή στήλη, αφού σε δύο παιχνίδια από τις προαναφερθείσες διοργανώσεις έχουν γίνει “χτυπητά” λάθη στις αποδόσεις, τα οποία ακόμα και δεν έχουν διορθωθεί, λίγες ώρες πριν τις σέντρες των αγώνων.

Ξεκινώντας από το νιόφερτο και υποδεέστερο Κόνφερενς Λιγκ και την αναμέτρηση που θα γίνει στην Ολλανδία, ανάμεσα στην Αλκμααρ και την Μπόντο Γκλιμτ. Οι γηπεδούχοι, ακόμα φωνάζουν για το πέναλτι με το οποίο οι Νορβηγοί κέρδισαν πριν μια βδομάδα στο “Ασπμίρα”, είχαν και την ατυχία με το δοκάρι του Παυλίδη πριν ανοίξει το σκορ ο Πελεγκρίνο και σήμερα, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και ο τεχνικός των γηπεδούχων, θα παραταχθούν με φουλ επιθετικές διαθέσεις, στοχεύοντας στην ανατροπή – πρόκριση.

Δεν τρομάζει από… φανέλες η Μπόντο Γκλιμτ

Η Μπόντο Γκλιμτ, ωστόσο, έδειξε στοιχεία πιο δουλεμένης ομάδας πριν εφτά βράδια στο πιο βορινό κομμάτι, κοντά στις παγωμένες εσχατιές της Ευρώπης, και, αν μη τι άλλο, οι “κίτρινοι” μόνο ως πυροτέχνημα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται από άλλες πιο γνωστές στο ευρύ κοινό ομάδες με πιο… βαριές φανέλες, αφού, όπως έχουν αποδείξει την τελευταία διετία, μεγαλώνουν κι εξελίσσονται ως σύλλογος χάρη και στον εξαιρετικό τεχνικό που διαθέτουν.

Σήμερα, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας δίνεται γκραν… αουτσάιντερ για το ματς με την Αλκμάαρ, αλλά στα μάτια μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θεωρούμε τις συνθήκες ευνοϊκές για να συνεχίσουν τα θαύματά τους οι “κίτρινοι” και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό στοίχημα Χ2+Over 1.5 σε απόδοση τριπλασιασμού από τον Stoiximan.

Η μεγάλη ευκαιρία της Αταλάντα

Στο Λεβερκούζεν η Αταλάντα πάει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο όνειρο για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου, έστω και του “δεύτερου” Γιουρόπα Λιγκ, αφού είναι μια από τις πιο σταθερές σε απόδοση ευρωπαϊκές ομάδες των τελευταίων ετών, δημιούργημα κι αυτή του Γκασπερίνι, που στα χρόνια του στο Μπέργκαμο… κι αν έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές που του χρωστάνε από τις καριέρες τους μέχρι και την… ποιότητα ζωής που πλέον απολαμβάνουν.

Οι “μπεργκαμάσκι” θα πετύχουν απόψε τη Μπάγιερ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αφού στο πρόσφατο ντέρμπι με την Κολωνία, εκτός της ταπεινωτικής εντός έδρας από την άσπονδη αντίπαλό τους, οι Γερμανοί έχασαν και βασικούς παίκτες λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα στο αποψινό να μην υπολογίζονται κομβικοί πυλώνες, τόσο στην άμυνα όσο και στην ανάπτυξη και την επίθεση των “ασπιρίνων”.

Σπουδαία ευκαιρία για τους Ιταλούς, να περάσουν αλώβητοι στην επόμενη φάση και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά σε κάποιο Big Match. Επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα Χ2+Over 1.5 σε απόδοση διπλασιασμού από την Betshop.