Οι «κρυφές» αποδόσεις του κορωνοϊού

κρυφές

Μπορντό – Μαρσέιγ (07/01/2021) Γαλλία Λιγκ1

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στο «Σαμπιονά». Οι «κρυφές» αποδόσεις του κορωνοϊού, μπορούν να προσφέρουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Την περασμένη Κυριακή η Μπορντό παρατάχθηκε με μόλις επτά επαγγελματίες. Έχασε με 3-0 στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου από τη Μπρεστ.

Την Τρίτη (4/1) τα κρούσματα Covid στις τάξεις της έφτασαν τα 17. Υπέβαλε επίσημο αίτημα για αναβολή της αποψινής αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, όμως όπως αποδείχθηκε… επί ματαίω.

Το βράδυ της Τετάρτης, η επιτροπή της Λίγκας που συνεδρίασε έκρινε ότι τα πραγματικά κρούσματα είναι μόλις… οχτώ! Έτσι, αποφασίστηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά

Η Μαρσέιγ έχει μία μοναδική ευκαιρία να νικήσει στο γήπεδο της Μπορντό, κάτι που δεν έχει κάνει σε αγώνα πρωταθλήματος μετά την 1η Οκτωβρίου του 1977.

Οι «κρυφές» αποδόσεις

Σαφέστατα και δε φαντάζουν οι αποδόσεις του «διπλού» (μεταξύ 1,50 έως και 1,60) ως λουκούμια. Όλα δείχνουν ότι θα σπάσει η δυσμενής παράδοση, όμως αλλού βρίσκεται η αξία.

Με τους Ντιενγκ και Μίλικ απόντες, ο Παγιέτ θα έχει όλο το βάρος της επίθεσης στα πόδια του. Είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρες της ομάδας και απέναντι σε αυτή την άμυνα των γηπεδούχων δύσκολα δε θα βρει δίχτυα.

2 και να σκοράρει ο Παγιέτ με απόδοση 3,00 στη Stoiximan, αλλά και funbet να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρηση με 6,50.