Οι αποδόσεις αδικούν τη Λέστερ

Οι πολλές αναβολές των επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας μας έκαναν να στραφούμε -την περιβόητη Boxing Day- στην «ερασιτεχνική» Νάσιοναλ Λιγκ για να «βγάλουμε» την επιλογή της ημέρας, ωστόσο, μόλις πληροφορηθήκαμε τις αποδόσεις που κυκλοφορούν στο Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ, το… ξανασκεφτήκαμε.

1.15-1.20, λέει, η Σίτι, που δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ στα τρία πιο πρόσφατα και στον αντίποδα σημείωσε 12 (τα 7 στο… κουφάρι της Λιντς) και πηγαίνει τρένο και, και, και… Όλα αυτά τα ακούμε βερεσέ! Κι ας είναι και 5-0 στο ημίχρονο. Μπορεί οι εταιρίες να παίζουν το δικό τους παιχνίδι (και καλά κάνουν σε ένα βαθμό), πιθανολογώντας νίκη των «citizens», ώστε να μην πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους σε ενδεχόμενο άσο, ωστόσο, εδώ πρόκειται για στοίχημα και όχι για ΠΡΟΠΟ.

Είναι… ζημιάρες οι «αλεπούδες»

Τιμάται άνω του διπλασιασμού το ενδεχόμενο να σκοράρει και η Λέστερ στο Etihad, μια Λέστερ που στις 7 Αυγούστου κέρδισε 1-0 τη Σίτι για το Κομιούνιτι Σιλντ, ενώ, πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο είχε ρίξει μια μεγαλοπρεπέστατη πεντάρα στην πρωταθλήτρια (5-2).

Σε εκείνο το παιχνίδι, μάλιστα, ο Βάρντι είχε κάνει χατ τρικ! O άσος της Λέστερ σήμερα ενδεχομένως να μην ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αλλά στον πάγκο θα βρίσκεται και κάποια στιγμή μπορεί να περάσει ως αλλαγή.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει οποτεδήποτε μέσα στο ενενηντάλεπτο… πληρώνει πάνω από 10 μονάδες στη Betshop, ενώ το combo Goal+Over βρίσκεται στο 2.25 από την ίδια εταιρία και θα αποτελέσει τη βασικής επιλογή της στήλης.