Να την πιείς στο ποτήρι…

Στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής στη Λιγκ1 της Αγγλίας, η Πλίμουθ φιλοξενεί στο «Home Park» την Τσέλτεναμ και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, πλησιάζοντας παράλληλα στους 2 πόντους την 3η Μίλτον Κέινς και μεταφέροντας ένα άγχος παραπάνω στη 2η Γουίγκαν (η οποία είναι και η μόνη στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που έχει 37 ματς, όλες οι υπόλοιπες έχουν 39)!

Οι «πράσινοι» μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες κρατώντας σε όλες απαραβίαστη την εστία τους (!) και δείχνουν αγριεμένοι στο πιο κρίσιμο σημείο της περιόδου, αφού έχει μείνει μονοψήφιος αριθμός αγωνιστικών για το τέλος του πρωταθλήματος και όποιες ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, οφείλουν να πατήσουν το πόδι στο γκάζι…

Σημαντικές απώλειες για τη γηπεδούχο οι απουσίες των σε -διεθνή καθήκοντα- Καμαρά (36/4) και Τζέφκοτ (34/9), αλλά δεν είναι λίγος και ο Χάρντι (33/16) που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Αδιάφορη κι επικίνδυνη

Η Τσέλτεναμ έριξε μια περιποιημένη «τριάρα» στη Γουίμπλεντον (3-1), στην τελευταία της υποχρέωση για το πρωτάθλημα και πήρε τα πάνω της ψυχολογικά. Η φιλοξενούμενη, από τη στιγμή που κατάφερε να φτάσει με σχετική άνεση στην εξασφάλιση της παραμονής της, παίζει πιο απελευθερωμένα και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Νωρίτερα, με το ίδιο σκορ είχε νικήσει και την Μόρκαμ εκτός, ενώ στα τέσσερα τελευταία έχει τρεις νίκες και μια αναμενόμενη ήττα στην έδρα των «Ντονς». Μετράει πέντε σερί Over με τα τέσσερα εξ αυτών να εμφανίζουν Goal+Over!

Θεωρούμε ότι μπορεί να συνεισφέρει και η φιλοξενούμενη στο σκοράρισμα, αλλά ως βασική επιλογή είναι η νίκη της γηπεδούχου. Για να μεγαλώσουμε την απόδοση, επιλέγουμε το combo 1+Οver 1.5 σε απόδοση 2.10 από τον Stoiximan.