Με τον… Παναργειακό παίζει η Σίτι;

Στο Ετιχαντ του Μάντσεστερ θα ξεκαθαρίσει η 1η θέση του πρώτου ομίλου του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα ματς που (έχει γραφτεί παντού ότι) θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της φετινής διοργάνωσης. Η Σίτι του Γκουαρδιόλα υποδέχεται την Παρί του Ποτσετίνο, με τους Αγγλους να βρίσκονται στο +1 από τους Γάλλους και να επιζητούν «εκδίκηση» για την ήττα στο Παρίσι (2-0).

Μια γρήγορη ματιά στις αποδόσεις, δεν πείθει ακριβώς για την… σημαντικότητα του αγώνα, αφού, οι τιμές στο διπλό ή το ενδεχόμενο να φύγουν οι Γάλλοι αήττητοι από το Μάντσεστερ, ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκώμενες.

Λείπει το «βαρόμετρο»

Μάλιστα, αποκτούν πολύ μεγαλύτερη αξία, αν συμπεριλάβουμε στην προσέγγισή μας και την κομβική απουσία του Ντε Μπρόινε, του «εγκεφάλου» των citizens, που από τα πόδια του ξεδιπλώνονται οι περισσότερες επιθέσεις των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Βέλγος που βρίσκεται σε καραντίνα είναι βαρόμετρο για τους «πολίτες» και όποιος ξεκινήσει στη θέση του από το… οπλοστάσιο που διαθέτει ο Καταλανός τεχνικός, σίγουρα δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του αρχηγού της εθνικής Βελγίου.

«Πεντάρια» στην Παρί; Πότε ξανά;

Από την άλλη, η Παρί είναι ήδη στο Μάντσεστερ πάνοπλη, με όλα τα καλοκαιρινά αποκτήματα στην αποστολή και την τετράδα των Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Μ’Μπαπέ και Μέσι διαθέσιμη για τον Αργεντινό τεχνικό.

Η φετινή Σίτι κόντρα στην Παρί που αργά αλλά σταθερά ανεβάζει την απόδοσή της, δεν είναι για 1.60-1.65, σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, είναι για να… λιγουρεύεται κανείς τις τιμές του διπλού που κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα… πέριξ του 5.00(!), γι’ αυτό  θα επιλέξουμε την κόντρα της έδρας. Πότε θα ξαναβρεί κανείς την Παρί σε τέτοιες τιμές;

Το συνδυαστικό στοίχημα X2+Goal σε απόδοση 3.28 από την Βetshop.