Με τον Ντίαζ σε ηγετικό ρόλο

Η Λίβερπουλ φιλοδοξεί να βάλει φωτιά στην κούρσα τίτλου, υποδεχόμενη απόψε στις 21:45 τη Λιντς στο “Ανφιλντ”, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Πρέμιερ Λιγκ. Οι “κόκκινοι” αυτή την περίοδο ξεκινούν ουσιαστικά την αγωνιστική τους μετάβαση στη νέα εποχή, αφού είναι πασιφανές ότι ο Κλοπ προσαρμόζει τα πλάνα του, παραγκωνίζοντας σταδιακά τον Φιρμίνο -στη θέση του οποίου δείχνει να μονιμοποιείται ο Ντιόγκο Ζότα-, ενώ, για να χωρέσει στο αρχικό σχήμα και ο νεοαποκτηθείς Λουίς Ντίαζ, δεν αποκλείεται κάποιες φορές να ξεκινά από τον πάγκο και ο Μανέ. Σκηνές από τα… προσεχώς, καθώς ο πανδαμάτωρ χρόνος αρχίζει να δείχνει τα σημάδια του, σε μια γενιά παικτών που γιγάντωσαν ξανά και… απότομα τη Λίβερπουλ.

Απόψε, κόντρα στη Λιντς, οι Reds δε σκοπεύουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα κερδίσουν το ματς, θα μειώσουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σίτι στους τρεις βαθμούς και θα δώσουν άλλο ενδιαφέρον στη μάχη του φετινού τίτλου, σε ένα πρωτάθλημα που η εξέλιξή του μέχρι το φινάλε στο “θρίλερ” της κορυφής, αναμένεται να καθηλώσει τους απανταχού φίλους του σπορ. Και εκκρεμεί και η τιτανομαχία στο “Etihad”, στις 9 Απριλίου…

Τα “φώτα” στον Ραφίνια

Ξεχωριστό αναμένεται το αποψινό και για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Λιντς, Ραφίνια. Ο 25χρονος έχει ακουστεί έντονα στο ρεπορτάζ της Λίβερπουλ, ως “υψηλός” στόχος του προσεχούς καλοκαιριού (στο πλαίσιο της αγωνιστικής ανανέωσης που αναφέραμε παραπάνω… κάποια στιγμή θα χτυπήσει και για τον Σαλάχ η καμπάνα) και απόψε θα έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να υπενθυμίσει τις ικανότητές του στον Κλοπ, που θα τον παρακολουθεί από την άκρη του πάγκου των γηπεδούχων.

Δεν θα αποκλείσουμε, μάλιστα, ο 25χρονος να καταφέρει να σκοράρει κόντρα στην… ενδεχομένως επόμενη ομάδα της καριέρας του, “σενάριο” που… δίνει ενδιαφέρον στη στοιχηματική ενασχόληση με το ματς, καθώς οι αποδόσεις του άσου είναι επιεικώς αστείες. Για παιχνίδι της Premier League “”μιλάμε”…

Δύο επιλογές ρίσκου από την αναμέτρηση του “Ανφιλντ”: να κερδίσει η Λίβερπουλ δεχόμενη γκολ, είναι η βασική πρόταση, με το combo 1+Goal σε απόδοση 2.30 στον Stoiximan. Δεύτερη πρόταση με σαφώς χαμηλότερο ποντάρισμα, να σκοράρει ο Ραφίνια της Λιντς σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της αναμέτρησης, σε απόδοση 4.15 από την ίδια εταιρία.