Με την ομάδα του Αντσελότι

H Παρί φιλοξενεί, σε ένα αναμενόμενα κατάμεστο «Παρκ ντε Πρενς» την Ρεάλ Μαδρίτης. Ματσάρα για την οποία μίλησε με πέντε κουβέντες και τα είπε όλα ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

«Θα μπορούσε να είναι ο τελικός», είπε ο Αργεντινός κι έχει όλα τα δίκια με το μέρος του, αφού οι αποψινοί μονομάχοι μαζί με τη Σίτι του Γκουαρδιόλα και τη Λίβερπουλ του Κλοπ δείχνουν τα πιο ζεστά φαβορί για να διεκδικήσουν τη φετινή «κούπα με τα μεγάλα αυτιά».

Κερδίζει μεν, αλλά…

Η Παρί κερδίζει και δεν αρέσει. Περίπου έτσι το έχετε διαβάσει παντού από χθες το βράδυ και ισχύει. Τα περισσότερα ματς τα παίρνει με το ζόρι, από μια προσωπική ενέργεια κάποιου πολυτάλαντου παίκτη που διαθέτει στο ρόστερ της. αλλά, μέχρι εκεί. Πίσω, δίνει δικαιώματα.

Η Ρεάλ είναι από τις πιο σταθερές σε απόδοση στη διοργάνωση και δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από την απρόσμενη ήττα από την Σερίφ, δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ούτε απέναντι στην Ιντερ στον όμιλο, ενώ στην Πριμέρα κάνει περίπατο. Ομάδα του Αντσελότι.

Σφίγγει τα δόντια ο Γάλλος

Μεγάλο ερωτηματικό σήμερα η παρουσία του Μπενζεμά, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Γάλλος θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει. Σε κάθε περίπτωση, διαφωνούμε με τον –κατανοητό, ως ένα βαθμό- φαβοριτισμό των Παριζιάνων και στρεφόμαστε στη διπλή ευκαιρία των «μπλάνκος».

Οι Ισπανοί μπορούν να φύγουν αλώβητοι από το Παρίσι και να παίξουν την πρόκριση στη Μαδρίτη, μέσα στο «Μπερναμπέου». Αλλά, απόψε, «τρώγοντας» γκολ. Δεν παίζουν στο «Λος Κάρμενες» με την Γρανάδα (που, και από αυτή δέχθηκαν γκολ τον Νοέμβριο, 1-4), αλλά, κόντρα στο δίδυμο Μέσι – Μ’Μπαπέ, με τον πρώτο να έχει το δικό του τεράστιο παρελθόν κόντρα στους «μερένχες» και τον δεύτερο να αποτελεί τον βασικό στόχο του καλοκαιριού, για τους Μαδριλένους.

«Ναι» στις αποδόσεις με… αξία

Βασική μας επιλογή αποτελεί το συνδυαστικό Χ2+Goal σε απόδοση 2.70 από την Betshop, θεωρώντας ότι η φιλοξενούμενη μπορεί να αποδείξει την ανωτερότητά της ως ομάδα, κόντρα σε ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης.

Από κει και πέρα, λαμβάνοντας υπόψη ότι στο πρώτο ημίχρονο, μοιραία θα παρθούν και λιγότερα ρίσκα από τους δύο τεχνικούς, έχει βάση επίσης το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, στο 2.80 από τον Stoiximan.