Με νέο προπονητή και… σούπερ παράδοση η Γρανάδα

Γρανάδα – Έλτσε (12/03/2022, 17:15), Α’ Ισπανίας

Με τον Ρουμπέν Τορεθίγια να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, η Γρανάδα υποδέχεται την «πελάτισσα» Έλτσε.

Αλλαγή τεχνικού

Η ήττα 3-1 από τη Βαλένθια αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» για τον προπονητή της Γρανάδα, Ρόμπερτ Μορένο, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο και απομακρύνθηκε από το πόστο του.

Στη θέση του προήχθη ο άπειρος Ρουμπέν Τορεθίγια, ο οποίος εργαζόταν στη δεύτερη ομάδα των Ανδαλουσιανών και θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι.

Πρώτος στόχος του είναι να επαναφέρει τη Γρανάδα στις επιτυχίες, αφού η ομάδα του συμπλήρωσε 9 αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» (0-3-6), που είναι το χειρότερο σερί της στη μεγάλη κατηγορία από το 2016-17, όταν και είχε υποβιβαστεί.

Οι «ναθαρίες» έχουν σύμμαχο την εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Έλτσε, από την οποία δεν έχουν ηττηθεί ποτέ εντός έδρας (12-5-0)!

Να σημειωθεί ότι η Γρανάδα μαζί με την Αλαβές είναι οι δύο ομάδες που έχουν ανοίξει το σκορ τις λιγότερες φορές (7 μόλις) στη φετινή La Liga.

Από την άλλη, η Έλτσε έρχεται από «σκληρή» ήττα στο εντός με την Μπαρτσελόνα (1-2 εντός), αφού υποχρεώθηκε σε ανατροπή (60’, 84’ πέναλτι).

Αξιοπρόσεκτο πως είναι η ομάδα του φετινού πρωταθλήματος που έχει «πετάξει» τους περισσότερους βαθμούς (16 τον αριθμό) σε ματς που πέτυχε το πρώτο γκολ.

Με νέο προπονητή και σύμμαχο την παράδοση η Γρανάδα, ωστόσο έχει αρκετές αδυναμίες και θα χρειαστεί χρόνο για να «στρώσει». Το περιμένουμε αρκετά ισορροπημένο, έχει τύχη η ισοπαλία. Σε απόδοση 3,00.