Μετά από 25 ημέρες αποχή…

Τερνάνα – Άσκολι (14/01/2022) Ιταλία Β’ κατηγορία.

Έχει περάσει καιρός από τότε που πάτησαν τελευταία φορά το πόδι τους στο γήπεδο η Τερνάνα και η Άσκολι για το πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Και το κάνουν σήμερα στον μεταξύ τους αγώνα στην έδρα της πρώτης σχεδόν μετά από 25 μέρες…

Η Τερνάνα με το επιθετικό ποδόσφαιρο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και τη συμπάθεια των ποδοσφαιρόφιλων. Τα ματς απέναντι στις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες μοιάζουν να την φέρνουν πιο κοντά στο αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι άργησε να βρει τον εαυτό της στην κατηγορία.

Ομάδα που στηρίζεται στην έδρα, αλλά το έργο της σήμερα δεν μοιάζει και τόσο εύκολο. Στόχος της να σώσει την κατηγορία όσο πιο γρήγορά γίνεται. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό φτάνοντας τα 17 κρούσματα στις αρχές Ιανουαρίου, πλέον όμως όλα βαίνουν καλώς. Έχει επιβεβαιώσει 2-3 γκολ στα τρία πιο πρόσφατα.

Από την άλλη η Άσκολι έχει λίγο παραπάνω βλέψεις σε σχέση με την αντίπαλό της. Για την ώρα άπαντες στον σύλλογο είναι ικανοποιημένοι με αυτό το -2 από τις θέσεις των πλέι οφ, αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη και το σίγουρο σήμερα είναι ότι δεν θα έχει τάσεις για.. ανοικτό παιχνίδι. Παράλληλα επαλήθευσε 2-3 γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας.

Πολύ πιθανή η επιλογή των 2-3 γκολ και σήμερα στο ματς των δύο ομάδων. Στο 1,95 στη novibet, καλύπτει πολλά ενδεχόμενα στο ματς.