Μεγάλο σκορ στο «Ολίμπικο»

Λάτσιο – Εμπολι (15:30, 6/1/2022), Σέριε Α

Η Λάτσιο συνεχίζει τον αγώνα της προκριμένου να μείνει σε στενή επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υποδέχεται στο «Ολίμπικο» μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, αφού η Εμπολι κάνει μια εξαιρετική σεζόν στη Σέριε Α.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά αξιόμαχοι και μακριά από την έδρα τους, αφού στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους τους έχασαν μόνο στη Βερόνα, 2-1, ενώ σε αυτές τις εξορμήσεις εμφανίστηκε τρεις φορές Goal+Over.

Στην κορυφή ο Ιμόμπιλε

Οι γηπεδούχοι στο αγωνιστικό κομμάτι ενισχύονται με την επιστροφή στην ενδεκάδα του Τσίρο Ιμόμπιλε (15/13), ωστόσο και αυτοί όπως και οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά θέματα με απουσίες. Oι «λατσιάλι» μετρούν έξι σερί Over στα πιο πρόσφατα, ενώ στα πέντε τελευταία εμφανίστηκε Goal+Over.

Στο «Ολίμπικο» προέρχεται από δύο κολλητά Goal+Οver 3.5 και γενικά, ο Σάρι δεν δείχνει να… ενοχλείται τόσο από την κατάσταση στα μετόπισθεν, αρκεί οι «φουνταριστοί» του να σκοράρουν πάντα παραπάνω…

Από κει και πέρα, η πιθανότητα ενός μεγάλου σκορ στο «Ολίμπικο» με τη συμμετοχή και των δύο ομάδων στα γκολ ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση, με τους «αετούς» της Ρώμης να αλώνουν τον Κάρλο Καστελάνι στον πρώτο γύρο, 3-1.

Πλησίον του διπλασιασμού το combo Goal+Over.