Ματς πρόκληση για την Ίπσουιτς

Ματς πρόκληση για την Ίπσουιτς

Ίπσουιτς – Όξφορντ (13/11/20210, 17:00), Αγγλία, Λιγκ 1

 Ματς πρόκληση για την Ίπσουιτς είναι το σημερινό (13/11) με την Όξφορντ. Σε μια ημέρα όπου το “βασικό μενού” αποτελούν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχοντας απέναντι της μια αρκετά επικίνδυνη αντίπαλο, οι γηπεδούχοι καλούνται να αποδείξουν πως ξεπερνούν τις «παιδικές ασθένειες»: την ασυνέπεια, δηλαδή, τις διακυμάνσεις στην απόδοση, το υπερβολικό -και αδικαιολόγητο- άγχος. Ειδικά στα ματς που δίνουν μπροστά στο κοινό τους. Η Όξφορντ, στην καλή της ημέρα, είναι ικανή να «λυγίσει» κάθε αντίπαλο. Στο Κύπελλο έμεινε στο 2-2 με την Μπρίστολ Ρόβερς, παρότι προηγήθηκε δυο φορές κι είχε τρία δοκάρια. Ο κόουτς, Ρόμπινσον, χαρακτήρισε το ματς στην έδρα της Ίπσουιτς ως το δυσκολότερο που θα δώσει η ομάδα του εκτός. Αλλά διευκρίνισε πως οι παίκτες του λατρεύουν τα δύσκολα.

Ματς πρόκληση για την Ίπσουιτς

Από τους πλέον αμφίρροπους αγώνες της ημέρας το συγκεκριμένο, που είναι ματς πρόκληση για την Ίπσουιτς, κυρίως. Που έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γουίκομ 4-1 και βρίσκεται σε φάση ανόδου. Μια αποτυχία -έστω και κόντρα σε τόσο δυνατό αντίπαλο- θα αποτελέσει πισωγύρισμα. Επιθετικά, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετικά ποιοτικοί και αποτελεσματικοί. Αμυντικά έχουν τα θεματάκια τους, όπως έδειξαν και στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Συνεπώς το να μη σκοράρει κάποια από τις δυο ομάδες θεωρείται μάλλον δύσκολο. Όλα αυτά πάνε κόντρα στην πρόσφατη παράδοση που περιλαμβάνει τρία 0-0 και 4/4 no goal σε τέσσερα ματς, ανεξαρτήτως έδρας. Αλλά, όπως συνηθίζουν να λένε και οι προπονητές, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε…

Δυο οι επιλογές: Νίκη της Ίσπουιτς με goal, σε απόδοση 4.00, και νίκη της Ίπσουιτς «σκέτη» στο 2.18 (Stoiximan). Θεωρώ ότι φόρμα και αγωνιστικά δεδομένα ευνοούν το ρίσκο στην πρώτη επιλογή.