Κόντρα στον πρώην οι «τρολς»…

Μπραν – Ρόζενμποργκ (19:00, 6/11/2021), Α’ Νορβηγίας

Από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020 ο Εϊρικ Χόρνλαντ διετέλεσε βοηθός και πρώτος προπονητής στη Ρόζενμποργκ. Τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του περσινού πρωταθλήματος δεν ήταν ικανοποιητικά για τους «τρολς» κι έτσι η διοίκηση της ομάδας του Τρόντχαϊμ αποφάσισε να διώξει τον 46χρονο τεχνικό, τον οποίον ένα μήνα αργότερα αντικατέστησε με τον Αγκε Χαρέιντε. Ο Χόρνλαντ κατέληξε βοηθός του Ινγκέμπριγκτσεν στη Μπραν, στην οποία τώρα διατελεί χρέη προπονητή, αφού οι «κόκκινοι» από το Μπέργκεν… πρώτα εμπιστεύτηκαν τυφλά τον υψηλόσωμο πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, μετά του έδωσαν τα κλειδιά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό εξ ολοκλήρου και στο τέλος τον έδιωξαν, αφού η ομάδα πήγαινε με μαθηματική ακρίβεια… εδώ που είναι τώρα, στο χείλος του γκρεμού.

…λίγο πριν γίνει ξανά «νυν»(;)

 

Σήμερα οι «τρολς» δοκιμάζονται στο Μπέργκεν, με τις φήμες από τα νορβηγικά ρεπορτάζ να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ο Χόρνλαντ να είναι ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Χαρέιντε (ο άλλος είναι ο Μποχίνεν, νυν της Σάρπσμποργκ), αφού ο τελευταίος όπως έχει δηλώσει εδώ και καιρό αποσύρεται στο τέλος της σεζόν από τους πάγκους. Εντάξει, τα 70 κοντεύει… Θα κάνουν τη «χάρη» στον πρώην τεχνικό τους που είναι σε εξαιρετικά δεινή θέση, ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση του υποβιβασμού της Μπραν; ή θα μπουν μέσα στο γήπεδο για να τελειώνουν μια ώρα νωρίτερα με την υπόθεση νίκη και στη συνέχεια θα περιμένουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής..;

Το σερί που οδεύει στο «καρέ»

Μπραν και Ρόζενμποργκ έχουν τρία κολλητά Goal+Over στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους, η γηπεδούχος τρία Goal+Over 3.5 στα πέντε τελευταία στο Μπέργκεν και η φιλοξενούμενη, που ακόμα έχει ελπίδες για την 3η θέση, τρία Goal+Over στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα.

Δεν μπλέκουμε με σημείο, αλλά θεωρούμε πολύ πιθανό στα μεταξύ τους να προστεθεί ακόμα ένα Goal+Over, combo που κυκλοφορεί σε τιμές διπλασιασμού.