“Κόντρα” με… νόημα

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που πλήττουν τη βόρεια και την κεντρική Ευρώπη, «χτύπησαν» και τις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα την αναβολή επιπλέον τεσσάρων αγώνων, αφού ήταν προγραμματισμένα για σήμερα αλλά τελικά ακυρώθηκαν τα Εξετερ – Μπάροου, Ολτρινχαμ – Γουέιμαουθ,  Χάλιφαξ – Ντόβερ και Γέοβιλ – Ντάγκεναμ.

Τα τρία τελευταία από την Νάσιοναλ Λιγκ, από την οποία έρχεται και η σημερινή μας επιλογή, ένα συνδυαστικό στοίχημα με ομολογουμένως αυξημένο ρίσκο, το οποίο ωστόσο παρακάτω θα εξηγήσουμε.

Στο Τσέστερφιλντ, λοιπόν, η τοπική ομάδα και 2η στον βαθμολογικό πίνακα υποδέχεται την Σόλιχαλ Μουρς, με τις αποδόσεις να δίνουν γκραν φαβορί τη γηπεδούχο, σε τιμές δελεαστικές, που σε διαφορετική περίπτωση θα έμπαιναν χωρίς δεύτερη σκέψη στις επιλογές μας. Ειδικά με τους «spireites» γηπεδούχους. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι που οι αποδόσεις δε «λένε», γι’ αυτό και ο τόσο καθαρός φαβοριτισμός της Τσέστερφιλντ μπορεί να αποδειχθεί παραπλανητικός.

Τσιμάνγκα off, πρόβλημα στο γκολ

Mε την απόδοση του άσου, λοιπόν, στο 2.20 «τσιμπάς» επειδή παράλληλα κοιτάς και τη βαθμολογία και παίζεις, χωρίς να δώσεις σημασία στο ότι η Τσέστερφιλντ θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Καμπόνγκο Τσιμάνγκα, ο οποίος έχει πετύχει τα 24 από τα συνολικά 55 γκολ των «spireites» στο πρωτάθλημα.

Η Σόλιχαλ είναι έξι ματς αήττητη, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους σε όλες τις διοργανώσεις και, με την άμυνα των γηπεδούχων να μην φημίζεται για την αποτελεσματικότητά της, σίγουρα μπορεί να σκοράρει… μίνιμουμ ένα γκολ στο ματς και να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ταξιδάκι της στην περιοχή του Ντέρμπι.

Επιλογή… υπολογισμένου ρίσκου, λοιπόν, και κόντρα του φαβορί, με το συνδυαστικό στοίχημα Χ2+Over 1.5 σε απόδοση 2.50 από την Bet365.