Κόντρα αήττητων στην Ουαλία

Ρέξαμ – Γέοβιλ (30/11/2021, 21:45), Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας

Σύγκρουση φορμαρισμένων ομάδων απόψε στο «Racecourse» της Ρέξαμ, εκεί που η τοπική ομάδα υποδέχεται την Γέοβιλ στ εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί, λόγω αρκετών κρουσμάτων COVID-19 που υπήρχαν στη φιλοξενούμενη.

Τώρα προέρχονται και οι δύο από μεγάλα αήττητα σερί, γεγονός που έχει φέρει τη Γέοβιλ σε πιο άνετη θέση και τη Ρέξαμ στην 7η προνομιούχο θέση των μπαράζ ανόδου. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, έχουν κι ακόμα ένα λόγο που χρειάζονται απόψε τους βαθμούς, εκτός από το να εδραιωθούν στην πρώτη εφτάδα και να πλησιάσουν την κορυφή. Θέλουν να την αφιερώσουν στον τεχνικό τους, αφού ο Φιλ Πάρκινσον συμπληρώνει σήμερα 825 ματς στην προπονητική του καριέρα.

Χωρίς τον γκολτζή τους οι «πράσινοι»

 

Ένα επιπλέον στοιχείο που δείχνει προς τον άσο, αποτελεί και το γεγονός πως οι «πράσινοι» θα παραταχθούν απόψε με δύο σημαντικές απουσίες. Και αν αυτή του Ρόμπισνον στα χαφ αναπληρώνεται, αυτή του φορ Κουΐγκλεϊ είναι κομβική, αφού ο 25χρονος Ιρλανδός είναι ο πρώτος σκόρερ της Γέοβιλ (14/6).

Συν τοις άλλοις, αμφίβολος δίνεται και ο ακραίος Νόουλς (16/3) και αν επιβεβαιωθεί και η δική του απουσία, τότε η επικράτηση των γηπεδούχων ισχυροποιείται ακόμα παραπάνω. Θα δώσουμε ένα «κλικ» παραπάνω στην έδρα, αλλά λόγω και της βροχής που θα πέφτει την ώρα του αγώνα, δεν θεωρούμε ότι το σκορ θα ξεφύγει.

Ο άσος σε πρώτο πλάνο, λοιπόν, που μαζί με το συνδυαστικό combo 1+Under 3.5 ανεβάζει την απόδοση σε τιμές μεγαλύτερες του διπλασιασμού (2.30-2.40), δείχνει να έχει τύχη απόψε στην Ουαλία.