Ασος του 2.70 στο… απόρθητο κάστρο!

Ενα μήνα χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Μπόρεχαμ, η οποία από τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο Αγγλίας από την Εβερτον στο “Γκούντισον Παρκ” (2-0, 3/3/2022) και τούδε, έχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη, με τις πέντε τελευταίες… αποτυχίες να είναι για το πρωτάθλημα! Μοιραία, έχει εκτοπιστεί από την προνομιούχο ζώνη που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, και πλέον βρίσκεται στο -1 από την 7η Γκρίμσμπι και στο -3 από την 6η Νοτς Κάουντι.

Σήμερα την περιμένει δύσκολο εντός έδρας κόντρα στη Γουόκινγκ, πάραυτα, ο Λουκ Γκάραρντ συνεχίζει να είναι αισιόδοξος για τα μπαράζ! Και αυτό καθώς ο 39χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως η “wood” έχει δύο ματς λιγότερα και από τους “mariners” αλλά και από τις “καρακάξες” και αν κάνει το χρέος της σε αυτά τα εξ αναβολής παιχνίδια, δύσκολα θα μείνει εκτός της πρώτης εφτάδας.

Συν τοις άλλοις, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μπόρεχαμ είναι καθαρά ομάδα έδρας, έχοντας μετατρέψει το “Μeadow Park” σε… κάστρο, αφού παραμένει η μόνη αήττητη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας (10-7-0) και παρά τις συχνές ισοπαλίες που φέρνει, πάντα ξεκινάει ως φαβορί στο… άντρο της, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Με νέο τεχνικό τον… τέως της Γέοβιλ

Στην Γουόκινγκ φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση πως πλέον, ούτε προλαβαίνουν να διεκδικήσουν κάτι, αλλά ούτε και πρόκειται να κινδυνεύσουν. Εξού και η διοίκηση προχώρησε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, δίνοντας τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον μέχρι πρότινος τεχνικό της Γέοβιλ, Ντέιβ Σαρλ, ο οποίος άφησε μετά από σχεδόν τρεις σεζόν τον πάγκο των “πράσινων” για να… ακολουθήσει το πρότζεκτ της Γουόκινγκ!

Στο τελευταίο ματς η φιλοξενούμενη έχασε 3-2 εντός από την Σόλιχαλ, ωστόσο φαίνεται πως η απομάκρυνση του Ντόουσον και η πρόσληψη του Σαρλ ήταν προειλημμένες αποφάσεις από την διοίκηση της φιλοξενούμενης.

Η Μπόρεχαμ είναι καλύτερη ομάδα και παρά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στη Γουόκινγκ και την έλευση του Σαρλ, θεωρούμε ότι η γηπεδούχος βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη. Ικανοποιητικός ο ακριβής διπλασιασμός στον άσο. Οποιος καλύπτεται, ποντάρει! Εμείς θα προτιμήσουμε να ανεβάσουμε ελαφρώς το ρίσκο κι ακόμα περισσότερο την απόδοση, με το combo 1+Οver 1.5 να τιμάται στο 2.70 από τον Stoiximan.