Κομβικές απουσίες οι «μπεργκαμάσκι»

Στο Μπέργκαμο θα διεξαχθεί μία από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της αγωνιστικής στη Serie A, με τη γηπεδούχο Αταλάντα να φιλοξενεί τη Τζένοα.

Οι «μπεργκαμάσκι», οι οποίοι ακόμα ελπίζουν στην κατάληψη της 4ης θέσης και την έξοδό τους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ θα παραταχθούν με κομβικές απουσίες, αφού ο Γκασπερίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στον σημαντικό μέσο Ντε Ρόουν (21/1), τον τραυματία φορ Σαπάτα (17/9), τον χρήσιμο μεσοεπιθετικό Μίραντσουκ (15/2), με τον καθοριστικό Ιλιτσιτς (19/3) να είναι το τελευταίο όνομα στο γεμάτο απουσιολόγιο της ομάδας του Μπέργκαμο.

Οι γηπεδούχοι, συν τοις άλλοις, έχουν μπροστά τους τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία την ερχόμενη Πέμπτη (κέρδισαν 3-2 στο Gewiss Stadium), με φόντο τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ, με τη συσσωρευμένη κούραση και τα προβλήματα, στα πέντε πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει μόνο την Σαμπντόρια!

Τρεις ήττες και μια ισοπαλία (εντός με τη Γιουβέντους, 1-1), έχουν ήδη στοιχίσει θέσεις στον πίνακα και το σημερινό θεωρείται «must win».

Χωρίς περιθώρια οι «ροσομπλού»

Στο απέναντι «στρατόπεδο», η Τζένοα, σε μια από τις χειρότερες σεζόν της πρόσφατης ιστορίας της, προέρχεται από έξι διαδοχικές ισοπαλίες (!) στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι… θέλει, αλλά δεν μπορεί.

Γκολ με το στανιό και ανάπτυξη… μηδέν, για την ομάδα του Αλεξάντερ Μπλέσιν, που έχει αποκτήσει την κακή συνήθεια να μπαίνει στους αγώνες της πρωτίστως για να μη χάσει. Και μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι σε αυτόν τον τομέα τα πηγαίνει… καλούτσικα, με τη διαφορά ότι δεν είναι σε κάποια αδιάφορη θέση της βαθμολογίας, αλλά παίζει την ίδια της την ύπαρξη στην κατηγορία.

Κόντρα στην Εμπολι στο εντός της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει, μένοντας στο 0-0 (το τέταρτο στις έξι πρόσφατες ισοπαλίες)! Σήμερα θεωρούμε ότι θα βρει τους χώρους για να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Αταλάντα και το ματς του δεύτερου γύρου δεν θα έχει σχέση με το 0-0 στις 21/12!

Το combo Goal+Over σε αποδόσεις που προκαλούν, θα μπει στις επιλογές της μέρας. Στο 2.40 από τον Stoiximan.