Θα έχει και… αντίπαλο η Στόκπορτ

Στο Edgeley Park η πρωτοπόρος της αγγλικής Νάσιοναλ Λιγκ, Στόκπορτ, φιλοξενεί την 21η (θέση υποβιβασμού) Γουέιμαουθ, που δίνει τον δικό της, σκληρό αγώνα επιβίωσης, μήπως και καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Η φιλοξενούμενη παλεύει όλα της τα παιχνίδια από τη στιγμή που τις τύχες του συλλόγου ανέλαβε ο Ντέιβιντ Ολντφιλν. Με τον 53χρονο τεχνικό στο τιμόνι της η Γουέιμαουθ άρχισε και πάλι να σκοράρει και άσχετα με το αν καταφέρει ή όχι τελικά να σταθεί στην κατηγορία, δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι στο τελευταίο, υποδέχθηκε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, την Μπρόμλεϊ, και την υποχρέωσε σε γεμάτη ισοπαλία (2-2).

Δίνουν δικαιώματα οι «hatters»

Σε ό,τι αφορά στην Στόκπορτ, και από την εφημερίδα έχουμε… τολμήσει να προβλέψουμε, πριν πιάσει κορυφή -όταν ακόμα βρισκόταν οριακά κάτω από την πρώτη εφτάδα- ότι θα είναι εκείνη η ομάδα που στο φινάλε της σεζόν, τον Μάιο, θα κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού κι εκτός από τον τίτλο θα κερδίσει την απευθείας άνοδο στη Λιγκ2. Την επαγγελματική Λιγκ2, με ό,τι καλό συνεπάγεται αυτό για τα ταμεία αλλά και το πρεστίζ του ιστορικού συλλόγου.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι «hatters» δίνουν δικαιώματα με τις εμφανίσεις τους, αφού, μπορεί να διατηρούν αήττητο 11 αγώνων στο πρωτάθλημα (10-1-0) και να χτίζουν διαφορά… ασφαλείας από την 2η Τσέστερφιλντ, όμως σκοράρουν με το στανιό ενώ και πίσω, δεν εμπνέουν σιγουριά. Τυχεροί στο 1-0 επί της Γουόκινγκ, πλασματικό το σκορ στη νίκη τους στο Μπρόμλεϊ (3-1), τα… χρειάστηκαν στο Τσέστερφιλντ (2-2).

Στο… διά ταύτα, είναι εκτός λογικής οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο goal/goal, σε αρκετές εταιρίες αρκετά παραπάνω ακόμα και από τις 2.5 μονάδες! Η Γουέιμαουθ δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει και σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει στιγμές που θα δυσκολέψουν την γηπεδούχο.

Δε μιλάμε για κόντρα του άσου, αλλά για παιχνίδι με αξία και βάσει απόδοσης. Στο 2.65 από τον Stoiximan το goal/goal, ενώ η τιμή φτάνει στο «γεμάτο» 3.50 με το combo 1+Goal.