Η πρεμιέρα Βλάχοβιτς και η απουσία Σιμεόνε

Η πρεμιέρα Βλάχοβιτς και η απουσία Σιμεόνε

Γιουβέντους – Βερόνα (06/02/2022, 21:45), Ιταλία Σέριε Α΄

Νέα δεδομένα δημιουργούν στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βερόνα η πρεμιέρα του Βλάχοβιτς και η απουσία του Σιμεόνε. Η απόκτηση του Βλάχοβιτς από την «Κυρία» σκόρπισε τον ενθουσιασμό στον κόσμο της και δημιούργησε υψηλές προσδοκίες. Μιλάμε για τον δεύτερο σκόρερ στη Serie A -έναν ποδοσφαιριστή που σκοράρει με ευχέρεια και με όλους τους τρόπους. Απόψε θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Γιουβέντους και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του. Παρότι ο προπονητής Αλέγκρι επιμένει να είναι συγκρατημένος, κρατώντας «χαμηλά τη μπάλα». Την ίδια στιγμή, από την ενδεκάδα της Βερόνα θα απουσιάζει ο αρχισκόρερ της ομάδας, Τζιοβάνι Πάμπλο Σιμεόνε. Ο οποίος, με τα 12 τέρματα που έχει σκοράρει μέχρι τώρα, είναι ο 3ος σκόρερ στη διοργάνωση.

Η πρεμιέρα Βλάχοβιτς και η απουσία Σιμεόνε

Η πρεμιέρα Βλάχοβιτς και η απουσία Σιμεόνε γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της Γιουβέντους, παρότι η Βερόνα είναι ομάδα που παλεύει. Και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο, επιδιώκει το γκολ και τα 43 τέρματα που έχει σκοράρει αποτελούν την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της. Στα συν της ομάδας ότι παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία, κόντρα στην «Κυρία». Αν, μάλιστα, νικήσει απόψε στην έδρα της Γιουβέντους, τότε θα πανηγυρίσει κάτι σημαντικό: για πρώτη φορά στην ιστορία της θα έχει κάνει νταμπλ νικών κόντρα στους «μπιανκονέρι» σε μία σεζόν της Serie A. Η τελευταία ομάδα που πέτυχε κάτι ανάλογο κόντρα στη Γιούβε ήταν τη Σαμπντόρια την περίοδο 2012-13.

Αυτή την εποχή, ωστόσο, η Γιουβέντους είναι καλά: παραμένει αήττητη στα εννέα πιο πρόσφατα, έχοντας κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα σε έξι ματς. Στηρίζεται στην αμυντική λειτουργία, όμως η έλευση του Βλάχοβιτς αλλάζει τα δεδομένα. Ο Κροάτης δεν είναι μόνο ικανότατος σκόρερ, αλλά η παρουσία του αναμένεται και να απελευθερώσει και τους συμπαίκτες του. Προσφέροντας έτσι στην ομάδα του περισσότερες λύσεις στον εκτελεστικό τομέα.

Στο δια ταύτα: με βάση όλα τα παραπάνω κρατάμε την επιλογή να νικήσει η Γιουβέντους και να σκοράρει ο Βλάχοβιτς, με απόδοση 2,40 (Stoiximan)