Η νύχτα των «σφυριών» στο Λονδίνο

Αρσεναλ – Γουέστ Χαμ (15/12/2021, 22:00), Πρέμιερ Λιγκ

Στο ντέρμπι του Λονδίνου, με την Αρσεναλ να υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, θα πάμε κόντρα στην πρόσφατη παράδοση που είναι συντριπτικά υπέρ των «κανονιέρηδων» και θα ταχθούμε με τη διπλή ευκαιρία της φιλοξενούμενης.

Τα «σφυριά», στο 600ο παιχνίδι του Μόγιες στους πάγκους και με τον Σκωτσέζο τεχνικό να μην έχει κερδίσει ποτέ την Αρσεναλ ως φιλοξενούμενος (!), διάγουν την καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και παρά το πρόσφατο… ξεφούσκωμα, έχουν τη δυνατότητα να σταθούν όρθια στο «Εμιρεϊτς».

Βρίσκουν την Αρσεναλ σε περίεργη φάση, καθώς πριν την τελευταία νίκη επί της Σαουθάμπτον, οι «κανονιέρηδες» είχαν υποστεί δύο κολλητές ήττες, από την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ και από την Εβερτον στο Μέρσεϊσαϊντ, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν στην 6η θέση, ενώ το κλίμα στην ομάδα χάλασε και με το τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα του αρχηγού Ομπαμεγιάνγκ, που έφτασε στα όριά του τον Αρτέτα.

…όπως με την Τσέλσι

Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει τους γηπεδούχους και το περιστατικό με την καθαίρεση του Γκαμπονέζου από την τριάδα των αρχηγών, με τον Αρτέτα να τον βάζει στον «πάγο» δείχνοντας αποφασισμένος να δείξει την αυστηρή του πλευρά, στον μέχρι προ δύο ημερών captain.

Πέρασε πρώτα από τις ενστικτώδεις επιλογές το ξερό διπλό (άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που η Γουέστ Χαμ έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που κέρδισε την Τσέσλι), αλλά στην πορεία και η προοπτική του 1-1 δεν φάνηκε πολύ εκτός πραγματικότητας.

Θα ρισκάρουμε, να σκοράρουν και οι δύο και να μην ηττηθεί η φιλοξενούμενη, με το συνδυαστικό στοίχημα Χ2+Goal σε απόδοση 2.70 από την Νovibet. Σε πιο ειδικά πονταρίσματα, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, τιμάται στο 2.95 από την Betshop.