Η επιτυχία… δίνει δικαιώματα

Η Λίβερπουλ, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι (…μόλις σταμάτησαν να εκτελούν πέναλτι!), ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Αγγλίας, φιλοξενώντας στο «Ανφιλντ» τη Νόριτς, στο πλαίσιο του 5ου γύρου της διοργάνωσης.

Νοκ άουτ η αναμέτρηση σε αυτή τη φάση, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση κι εφόσον χρειαστεί στα πέναλτι, αν δε λύσουν τις διαφορές τους στο ενενηντάλεπτο.

Οι «Reds» σε περίπτωση νίκης, θα έχουν καταφέρει να κερδίσουν τη Νόριτς τέσσερις φορές μέσα στην ίδια σεζόν (!), αφού εκτός από τα δύο τρίποντα στην Πρέμιερ Λιγκ (3-1, 0-3), οι «κόκκινοι» είχαν επικρατήσει –επίσης σκοράροντας τρία γκολ (0-3)- και στο πρώιμο στάδιο του Λιγκ Καπ (21/9).

Rotation… ολκής από τον Κλοπ

Βέβαια, σήμερα ο Κλοπ αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες που το τελευταίο διάστημα δεν έχουν πάρει ανάσες.

Ετσι, πλην του βιονικού Φαν Ντάικ, που εκτός της άμυνας θα καθοδηγεί απόψε και όλη την υπόλοιπη ομάδα, εκτός αναμένεται να μείνουν οι Σαλάχ, Μανέ, Ντίαζ, Χέντερσον, Κεϊτά, και φυσικά οι ανέτοιμοι Φιρμίνο και Τιάγκο Αλκάνταρα.

Τουτέστιν, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με την τριπλέτα Ζότα, Ορίγκι και Μιναμίνο στην επίθεση, με τον ήρωα των πέναλτι της Κυριακής, Κέλεχερ, να ξεκινά κάτω από τα γκολπόστ.

Προέχει η Μπρέντφορντ

Η Νόριτς, ουραγός στην Πρέμιερ Λιγκ, θα ήθελε, ει δυνατόν, να αποφύγει το αποψινό. Αλλωστε, ακόμα και θαύμα να γίνει και να αποκλείσει τη Λίβερπουλ, που θα φτάσει; Εχει Σίτι ακόμα μέσα το Κύπελλο, έχει Τσέλσι…

Αυτό που καίει τα «καναρίνια» είναι τα δύο ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν, κόντρα σε ομάδες θεωρητικά των ίδιων «κυβικών». Βέβαια, οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι υπέρ τους, αλλά ο Σμιθ σίγουρα θα ξεκουράσει κι αυτός κάποιους παίκτες απόψε, με τα ρεπορτάζ ωστόσο να δίνουν «καλή» τριάδα στην επίθεση της φιλοξενούμενης, με τον Πούκι βασικό.

Σε αποδόσεις διπλασιασμού το goal/goal στην Betshop, θα μπει στις επιλογές μας καθαρά λόγω τιμής, αφού θεωρούμε ότι κακώς δίνεται αουτσάιντερ, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί το σημερινό ματς. Προφανώς κι αξίζει επίσης στο 2.70 από την ίδια εταιρία το combo 1+Goal.