Επιστρέφει στις νίκες η Τορκί

Στο γραφικό «The Walks» της κομητείας του Νόρφολκ, δοκιμάζεται η Τορκί κόντρα στην αδύναμη και… σχεδόν υποβιβασμένη Κινγκς Λιν.

Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει εννέα ματς χωρίς τρίποντο (τα εφτά για το πρωτάθλημα) και δείχνουν πια να μην πιστεύουν ούτε οι ίδιοι στο θαύμα της παραμονής. Η τελευταία νίκη της 22ης γηπεδούχου ήταν ένα εντός έδρας 3-0 κόντρα στην… 21η Γουέιμαουθ. Κι όπως πάνε τα πράγματα, χέρι χέρι θα πέσουν οι δυο τους!

Το «διπλό» είναι… καθήκον

Η Τορκί από την άλλη, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Και μπορεί η ομάδα του Γκάρι Τζόνσον να τρέχει αήττητο εφτά αγώνων, ωστόσο προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, που, μοιραία, την έχουν κρατήσει σε απαγορευτική απόσταση από την ζώνη των μπαράζ ανόδου και την 7η θέση.

Σήμερα, η «Τοwn» έχει μπροστά της μοναδική ευκαιρία να διευρύνει το αήττητό της αλλά και ταυτόχρονα να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα σε μια αντίπαλο που είναι ζήτημα αν μπορεί αυτή την περίοδο να κερδίσει σε οικογενειακό διπλό! Συνεπώς, το «διπλό» αποτελεί… καθήκον για την Τορκί.

Ανώτερη σε όλους τους τομείς οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι θα επικρατήσουν σχετικά εύκολα, βοηθούμενοι και από τον καιρό που σταδιακά βελτιώνεται στο Νησί. Στο 1.90 στον Stoiximan το «διπλό», ποντάρεται και μόνο του, ωστόσο θα το… ενισχύσουμε με το μίνιμουμ Over για καλύτερη απόδοση. Στο 2.35 το combo 2+Οver 1.5 μπαίνει χωρίς δεύτερες σκέψεις στο παιχνίδι μας.