Ενισχυμένη και με «Φράνκι»

Δύο παιχνίδια θα μας απασχολήσουν στη σημερινή στήλη, αμφότερα από Αγγλία μεριά: ένα για το Κύπελλο κι ένα για την ερασιτεχνική Νάσιοναλ Λιγκ. Πρώτη στάση στο Γκούντισον Παρκ του Εβερτον, εκεί που οι «εφοπλιστές» θα υποδεχθούν την Μπρέντφορντ για τον 4ο γύρο του FA Cup. Αναμέτρηση νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί μετά το ενενηντάλεπτο, προκειμένου η πρόκριση να παιχτεί μια κι έξω. Και μάλιστα, με τα φώτα στραμμένα στον πάγκο των γηπεδούχων, εκεί που σήμερα θα ντεμπουτάρει ο Φρανκ Λάμπαρντ!

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι αναλαμβάνει καθήκοντα στη θέση του Μπενίτεθ, με απώτερο στόχο να σώσει τη σεζόν, αφού η Εβερτον βρίσκεται αρκετά χαμηλά στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και το φάντασμα του υποβιβασμού μπορεί να μην είναι τρομακτικό… τώρα, ωστόσο καλό είναι τα «ζαχαρωτά» να απομακρυνθούν από την τριάδα της ουράς, όσο ακόμα είναι νωρίς.

Σήμερα πάντως ο Λάμπαρντ θα έχει και ενισχύσεις στο ντεμπούτο του, αφού αποκτήθηκαν λίγες μέρες μετά την απόλυση του Ισπανού τεχνικού και με συνοπτικές διαδικασίες ο μεσοεπιθετικός Ντέλε Αλι από την Τότεναμ, ο αμυντικός Φαν ντε Μπέεκ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ακραίος Ελ Γκάζι από την Αστον Βίλα.

Δεν… τσιμπάνε οι «μέλισσες»

Η Μπρέντφορντ τραβάει τα δικά της ζόρια εσχάτως. Οι «μέλισσες» δεν τραβάνε, προέρχονται από τέσσερις κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία με τον 48χρονο Αυστριακό Τόμας Φρανκ να μοιάζει ανήμπορος να ανατρέψει την κατάσταση.

Θεωρούμε ούτως ή άλλως καλύτερη ομάδα την Εβερτον και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο ερχομός του Λάμπαρντ θα ξυπνήσει τους «εφοπλιστές». Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.10 από την Bet365.

«Καρακάξες» για εφτάδα

Στο Meadow Lane του Νότιγχαμ η Νοτς Κάουντι υποδέχεται την Γκρίμσμπι και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί που τρέχει στην ιστορική της έδρα, κόντρα στους mariners που το τελευταίο διάστημα… δεν κόβουν ούτε με βαλέ! Μάλιστα, εκτός έδρας τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με τους παίκτες του Πολ Χερστ να προέρχονται από οκτώ σερί ήττες (!) σε όλες τις διοργανώσεις.

Η γηπεδούχος (42 β.) έχει δύο ματς λιγότερα από Σόλιχαλ (45 β.) και Ρέξαμ (46 β.) και αν επικρατήσει σήμερα, βάζει γερές βάσεις για να ξαναμπεί σύντομα στη ζώνη των μπαράζ ανόδου. Στο 1.90 το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ&Over 1.5 σε απόδοση 1.90 από την Betshop.