Εμπιστοσύνη στη γηπεδούχο

Στη Στοκχόλμη η Σουηδία θα φιλοξενήσει την Τσεχία, με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να δώσει ακόμα ένα, το τελευταίο νοκ άουτ στο δρόμο για το Μουντιάλ του Κατάρ, με την Πολωνία.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν τα χέρια τους κι έβγαλαν τα μάτια τους στην προκριματική σειρά, αφού ουσιαστικά έχασαν την πρωτιά λόγω της ήττας τους από την… Γεωργία, πετώντας τη νίκη επί των Ισπανών που είχαν πετύχει νωρίτερα στη Στοκχόλμη, στα σκουπίδια! Κυριολεκτικά. Τώρα τους δίνεται μια ακόμα ευκαιρία, αρκεί να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Τσέχων.

Χωρίς Σικ οι Τσέχοι

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν ήδη τέσσερις διοργανώσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς συμμετοχή και θέλουν όσο τίποτα άλλο να φύγουν σήμερα νικητές από την πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Στην προσπάθειά τους αυτή θα στερηθούν τις υπηρεσίες του γκολτζή Πάτρικ Σικ της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Προβλήματα, βέβαια, έχουν και οι γηπεδούχοι, αλλά επίσης διαθέτουν πιο πλούσιο ρόστερ ενώ θα έχουν και την υποστήριξη του κόσμου τους, που αναμένεται να βοηθήσει με τον τρόπο του τις προσπάθειες των Σκανδιναβών.

Η νίκη των Σουηδών δείχνει να προηγείται… οριακά της ισοπαλίας στα σημεία και θα μπει στις επιλογές μας, σε μια μέρα που ούτως ή άλλως δεν προσφέρεται για πολλές μαγκιές! Στο 2.10 ο άσος από τον Stoiximan.