Εμπιστοσύνη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης…

Β. Ιρλανδία – Ιταλία (15/11/2021, 21:45), Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης τρέχει και δεν φτάνει, καθώς μετά και το 1-1 με την Ελβετία στο «Ολίμπικο», θέλει αποκλειστικά νίκη κόντρα στη Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και παράλληλα να μην υπερκεράσει τη διαφορά των γκολ στα μεταξύ τους η Ελβετία, που την ίδια ώρα θα φιλοξενεί τη Βουλγαρία. Οι δυο ομάδες, Ιταλία και Ελβετία ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου, με τους «ατζούρι» να προηγούνται (+11 εναντίον +9) στη διαφορά τερμάτων. Αν η τελική κατάταξη τις βρει με την ίδια διαφορά στα γκολ, τότε ως 1η περνά η Ελβετία, που έχει σκοράρει εκτός στο μεταξύ τους (0-0 στην Ελβετία το πρώτο ματς).

…παρά τις πολλές απουσίες

Μπροστά σ’ αυτό το κάζο, ο Μαντσίνι θα πρέπει να βρει λύσεις και στο θέμα των απουσιών που προέκυψαν, αφού για διάφορους λόγους θα λείπουν οι σημαντικοί Κιελίνι, Πελεγκρίνι, Ιμόμπιλε, Τζανιόλο και Βεράτι. Και πάλι βέβαια, «βέλη» υπάρχουν στη φαρέτρα του εκλέκτορα των «ατζούρι», οι οποίοι αναμένεται να παραταχθούν με διάταξη 4-3-3 και τους Μπεράρντι, Ινσίνιε και Κιέζα στην τριπλέτα της επίθεσης. Θεωρούμε ότι οι Ιταλοί θα φύγουν από το Μπέλφαστ με τους τρεις βαθμούς και παράλληλα με το εισιτήριο της απευθείας πρόκρισης για τα γήπεδα του Κατάρ, με ένα σχετικά νορμάλ σκορ, αφού ούτως ή άλλως δεν φημίζονται για την «έκταση» του σκορ στα παιχνίδια τους… κι από την άλλη, και πόσα γκολ να βάλει η Ελβετία στη Βουλγαρία; Υπό ανασύνταξη βρίσκεται κι αυτή.

Θεωρούμε το διπλό από τα «στηρίγματα» της ημέρας και η χαμηλή απόδοση του σημείου «ψηλώνει» στο 1.91 με το combo 2+Under 3.5 από την Νovibet.