Δύο combo επιλογές από τη Νάσιοναλ Λιγκ

Με δύο αναμετρήσεις από την εμβόλιμη αγωνιστική της αγγλικής Νάσιοναλ Λιγκ θα καταπιαστούμε στη σημερινή στήλη.

Στο πρώτο ματς, η Σόλιχαλ υποδέχεται τη Νοτς Κάουντι με τους φιλοξενούμενους να δίνονται οριακό αουτσάιντερ.

Υψηλές πτήσεις για τις «καρακάξες»

Η γηπεδούχος στο τελευταίο δεν κατάφερε να κερδίσει την προτελευταία και με ελάχιστες πιθανότητες παραμονής, Κινγκς Λιν (2-2), ενώ η Νοτς Κάουντι προέρχεται από απολύτως δίκαιη όσο και τυχερή ισοπαλία στο εντός με την Γέοβιλ (1-1), πετυχαίνοντας την ισοφάριση στις καθυστερήσεις!

Οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο διάστημα έχουν ανεβάσει αισθητά την απόδοσή τους, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δείχνουν μπερδεμένοι κι έχουν βγάλει κούραση, παρά το αήττητο σερί που τρέχουν.

Θεωρούμε το διπλό επικρατέστερο σημείο, ωστόσο επειδή με τις συνεχόμενες αγωνιστικές, καλό είναι να (συν)υπολογίζεται και ο παράγοντας κούραση, θα «δέσουμε» την επιλογή μας με το combo X2&Οver 1.5 σε απόδοση 2.10 από την Betshop.

Να εξασφαλίσει την παραμονή


Στο Ολτρινχαμ η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Γουέιμαουθ κι έχει μπροστά της ουσιαστικά ένα must win παιχνίδι, αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και οι αποψινοί δείχνουν οι μόνοι… σίγουροι βαθμοί που μπορεί να πάρει η γηπεδούχος.

Το Σάββατο υποδέχεται την επικίνδυνη Ιστλιχ, το επόμενο Σάββατο δοκιμάζεται στο Σάουθεντ και ακολουθεί το εντός με την 2η Τσέστερφιλντ. Αν κερδίσει απόψε, θα δημιουργήσει μια απόσταση 15 βαθμών από την επικίνδυνη 21η θέση (στην οποία βρίσκεται τώρα η Γουέιμαουθ) και θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα εξασφάλισης της παραμονής της, χωρίς να αγχώνεται στη συνέχεια.

Η φιλοξενούμενη είναι σε εξαιρετικά δεινή θέση, τρέχει σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη, ενώ στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της έχασε χωρίς καν να σκοράρει! Στο όριο του διπλασιασμού ο άσος, η απόδοση ωστόσο ανεβαίνει σε  ακόμα πιο ικανοποιητικά επίπεδα με το combo 1+Under 4.5, στο 2.20 από τον Stoiximan.