Δεν χάνει στο «Κάρλο Καστελάνι»

Εμπολι – Μίλαν (22/12/2021, 21:45), Σέριε Α

Στο «Κάρλο Καστελάνι», εκεί που δεν έχει χάσει ποτέ μέχρι σήμερα (0-7-6) δοκιμάζεται η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» δεν πατάνε καλά το τελευταίο διάστημα και αυτό πιστοποιήθηκε και στο εντός με τη Νάπολι και την ήττα με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που έφερε τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι στην 3η θέση της βαθμολογίας, στην ισοβαθμία με τους «παρτενοπέι».

Για το σημερινό ταξίδι στην έδρα της 9ης Εμπολι, ο τεχνικός των Λονμβαρδών δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αφού ο Σουηδός αποκόμισε τραυματισμό στο τελευταίο ματς και θα προφυλαχθεί. Αυτό σημαίνει πως στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ολιβιέ Ζιρού, με τους Σαλεμάκερς, Ντίαθ και Μεσίας στην τριάδα πιο πίσω του.

«Μεγαλώνει» η Εμπολι

Η φετινή Εμπολι είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Δεν είναι μόνο ότι τρέχει αήττητο έξι αγώνων (4-2-0), αλλά και οι πολύ καλές της εμφανίσεις απέναντι και στους μεγάλους της κατηγορίας. Διπλό στη Νάπολι (1-0), διπλό στο Σασσουόλο (2-1), άσος με τη Φιορεντίνα (2-1), είναι μερικά από τα αποτελέσματα που αποδεικνύουν ότι ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι κάνει πολύ καλή δουλειά και το έργο του αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Κόντρα στη Μίλαν, η αποστολή των γηπεδούχων φυσικά είναι δύσκολη, αλλά έχουν δείξει ότι μπορούν και τα βγάζουν πέρα μια χαρά, ακόμα και κόντρα στις «βαριές» φανέλες!

Στο 1.65 το goal/goal, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και δείχνει ιδανικό για παρολί ή δυάδα, προκειμένου να ανεβάσει την απόδοση.