Γκολ και θέαμα, καιρού επιτρέποντος

Τσέστερφιλντ – Ρέξαμ (22/2/22, 21:45), Νάσιοναλ Λιγκ

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αποψινής εμβόλιμης στην 5η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στο Τσέστερφιλντ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Ρέξαμ.

Η γηπεδούχος προέρχεται από ματς γκραν γκινιόλ κόντρα στη Σόλιχαλ, από την οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα, 3-2, πιστοποιώντας ότι αμυντικά… πρέπει να λύσει πολλά θέματα, αν θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους στο κυνήγι της Στόκπορτ και της απευθείας ανόδου.

Το κενό του Τσιμάνγκα, δεν μπορεί να καλυφθεί σε αποόλυτο βαθμό, αλλά οι Ασάντε, Γουίντλ και Μάντεβιλ είναι παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία και χαρισματικοί στο σκοράρισμα και σίγουρα θα βρουν φάσεις να αξιοποιήσουν.

Ανεβάζουν στροφές οι Ουαλοί

Η Ρέξαμ δείχνει να έχει βρει ένα μπούσουλα στην απόδοσή της εσχάτως, κάτι που έλειπε από το παιχνίδι της στον πρώτο γύρο. Δε λέμε ότι οι παίκτες του Φιλ Πάρκινσον είναι ξαφνικά έτοιμοι για τον τίτλο της κατηγορίας, αλλά σίγουρα έχουν ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα και πραγματοποιούν εμφανίσεις γεμάτες σιγουριά.

Όπως η Τσέστερφιλντ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τσιμάνγκα, έτσι και η Ρέξαμ θα πρέπει να παραταχθεί απόψε χωρίς τον δικό της πρώτο σκόρερ, αφού ο επιθετικός Μάλιν (22/11) είναι τιμωρημένος.  Ωστόσο, το ρόστερ των Ουαλών είναι από τα πληρέστερα στην κατηγορία και σίγουρα δεν έχουν λόγο να φοβηθούν την Τσέστερφιλντ.

Προσπερνάμε τα σημεία, αν και οι τιμές στη φιλοξενούμενη ελαφρώς… προκαλούν, και θεωρούμε ότι η αναμέτρηση προσφέρεται για μεγάλο σκορ με γκολ εκατέρωθεν, συνδυασμός που ακόμα βρίσκεται σε τιμές μεγαλύτερες του διπλασιασμού.