Γκολ και δύο fun bets στη Ρώμη

Με την αναμέτρηση της Ρόμα κόντρα στη Σπέτσια, που θα ξεκινήσει στις 21:45 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Σέριε Α. Οι «τζιαλορόσι» μετά τις δύο κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα (1-0 εκτός από την Μπολόνια και διασυρμός στη Ρώμη με σκορ 3-0 από την Ιντερ), χαμογέλασαν στην Ευρώπη, αφού μετά τη νίκη τους επί της ΤΣΣΚΑ στη Σόφια (3-2) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου, προκρίθηκαν απευθείας στη νοκ άουτ φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Ωστόσο, ο Μουρίνιο συχνά πυκνά εσχάτως τα βάζει με τους αμυντικούς του, για την ευκολία με την οποία οι «λύκοι» δέχονται γκολ στα πιο πρόσφατα ματς. Και δεν είναι μόνο το «εσχάτως» το πρόβλημα. Από τις 12/9, τρεις… γεμάτους μήνες δηλαδή, σε σύνολο 20 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, η Ρόμα έχει δει την εστία να παραβιάζεται στους 13, κάτι που σίγουρα δεν χαροποιεί καθόλου τον Πορτογάλο τεχνικό.

Κόντρα στην Σπέτσια, βέβαια, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους Ρωμαίους, αφού οι φιλοξενούμενοι τραβάνε τα δικά τους… λούκια, από τα οποία δεν φαίνεται να καταφέρουν να ξεκολλήσουν. Τουλάχιστον, όχι σύντομα. Καρέ χωρίς νίκη για τη Σπέτσια, η οποία όμως, σε αρκετές περιπτώσεις που υποτιμήθηκε από την αντίπαλό της, έβγαλε… νυχάκι, πετυχαίνοντας τουλάχιστον ένα γκολ. Και η άμυνα των γηπεδούχων δεν είναι δα και… μασίφ!

Απουσίες που βγάζουν… σκόρερ

O Mουρίνιο θα πρέπει να λύσει αρκετά θέματα απουσιών για το αποψινό, αφού για διάφορους λόγους θα λείψουν ο μπακ Σπινατσόλα, ο στόπερ Μαντσίνι (16 συμ.), και οι μεσοεπιθετικοί Τζανιόλο (14 συμ.), Πελεγκρίνι (12/5) και Ελ Σααράουι (15/2). Οι τρεις τελευταίοι απόντες φέρνουν τον Μπόρχα Μαγιοράλ να ξεκινά στο πλευρό του Εϊμπραχαμ, στο επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Πρώτη και βασική μας επιλογή, το combo Goal+Over σε απόδοση διπλασιασμού από την Betshop. Από τη στιγμή που δεν θα βρέχει κιόλας, όλα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Αν μάλιστα ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ η Ρόμα… “βλέπουμε” το 3-1 να αναβοσβήνει κάποια στιγμή στον φωτεινό πίνακα του «Ολίμπικο»!

Σε μορφή… fun bet, θα εμπιστευτούμε τον 24χρονο Ισπανό, ο οποίος έδειξε σε φόρμα στη Βουλγαρία και σκόραρε το δεύτερο γκολ. Στο 2.00 να σημειώσει γκολ σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της αναμέτρησης ο Μπόρχα Μαγιοράλ. Σαν ειδικό στοίχημα επίσης σε πολύ καλή απόδοση βρίσκεται η επιλογή πολλαπλών σκορ, με την πιθανή τριάδα «2-1, 3-1 ή 4-1» να τιμάται στο 3.90 από την ίδια εταιρεία.