Για το 7/7 η Νοτς Κάουντι

Νοτς Κάουντι – Μπάρνετ (21/1/2022, 21:45), Νάσιοναλ Αγγλίας

Στο ιστορικό «Meadow Lane» του Νότιγχαμ, η Νοτς Κάουντι φιλοξενεί την Μπάρνετ κι έχει μπροστά της σούπερ ευκαιρία να περάσει, έστω μέχρι αύριο, στην 3η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τρεις παράγοντες: το τάιμινγκ, που την θέλει να μετρά έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, τις πρόσφατες εντός έδρας εμφανίσεις, αφού προέρχεται από πέντε σερί τρίποντα στο «σπίτι» της (όλα με Goal+Over) και, τρίτον αλλά εξίσου σημαντικό, το… λευκό απουσιολόγιο του Μπάρτσναλ.

Ο Ιρλανδός τεχνικός που το τελευταίο δίμηνο είδε την ομάδα του να ταλαιπωρείται όσο λίγες στην κατηγορία, από την έξαρση της πανδημίας, σήμερα θα έχει την πολυτέλεια να παρατάξει τις «καρακάξες» με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού ουδείς είναι σε καραντίνα ή εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας ή τραυματισμού.

Φουλ επίθεση λοιπόν από τη γηπεδούχο, η οποία πιθανότατα, όπως μας έχει συνηθίσει, θα παραταχθεί με διάταξη 4-2-3-1 και τον Ρούμπεν Ροντρίγκεζ (20/8) στην κορυφή, με τους Γούτον (21/12), Μίτσελ (17/1) και Βίνσεντ (11/3) να κινούνται στην τριάδα πίσω από τον Πορτογάλο φορ.

Η… Λονδρέζα «ξεφούσκωσε»

Η Μπάρνετ από τη στιγμή που σταθεροποιήθηκε σε θέσεις μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, έδειξε να αποσυμπιέζεται από το έντονο στρες που είχε δημιουργήσει στην ομάδα η για μεγάλο διάστημα παραμονή στην ουρά του πίνακα. Και, φυσικά, η παραμονή στον πάγκο του Κιούελ. Με τον Αυστραλό στη θέση του προπονητή, ίσως και να βρισκόταν αυτή τώρα στη θέση της προτελευταίας Κινγκς Λιν.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και με τον Μπρέναν στον πάγκο άλλαξαν αγωνιστική φιλοσοφία και προσέγγιση κι έγιναν μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, εσχάτως βγάζουν κούραση, κάτι που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από την ένταση που κατέβαλαν όλοι, μέχρι να καταφέρει το κλαμπ να απομακρυνθεί από την τριάδα της ουράς.

Καμία νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στις πιο πρόσφατες εξορμήσεις στο πρωτάθλημα και φανερό… ζόρισμα στο γκολ (στα δύο δεν σκόραρε, στα άλλα δύο με το ζόρι πέτυχε από ένα). Θα πιεστεί πολύ στο Νότιγχαμ και στο τέλος θα υποκύψει.

Θεωρούμε πολύ πιθανή την επικράτηση της γηπεδούχου, η οποία εσχάτως σκοράρει κατά ριπάς, συνεπώς το combo 1+Over σε αποδόσεις 2.35-2.45, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.